featured

Shiba Inu yeni haftaya tökezleyerek başladı! Boğalar ne zaman devreye girecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, bugün yapılan fiyat analizine göre düşüş gösteriyor. Yeni haftaya kötü başlayan SHIB için 0,00002805 dolar seviyesinde güçlü bir direnç noktası bulunuyor. Bu yazının yazıldığı sırada ise SHIB, 0,00002404 dolardan işlem görüyor.

Bugünkü fiyat analizi, piyasada düşüş eğiliminin yeniden hâkim olduğunu gösteriyor. Piyasanın geri kalanı gibi Shiba Inu da değer kaybetmeye başladı ve olumsuz yönde hareket ediyor. Düşüş hareketlerinin başlaması ise SHIB, ani bir çöküş yaşadı ve 0,00002572 dolardan 0,00002460 dolara düştü. 17 Nisan 2022 tarihinde meme coin daha da ivme kaybetti ve ertesi güne büyük bir düşüş ile başladı.

Bugün, fiyat büyük bir düşüş trendi yaşıyor. Bu yüzden SHIB fiyatı 0,00002450 doların altında kaldı.  Ayrıca, kripto para biriminin aşağı yönlü riskleri de bitmiş değil ve düşüş devam edebilir. Bu yazının yazıldığı sırada 0,00002404 dolardan işlem gören Shiba Inu’nun işlem hacmi son 24 saatte %6,97 oranında düşüş yaşayarak 589,241,742 dolara geriledi.  13,154,365,091 dolarlık canlı piyasa değeri ile de genel sıralamada 15. sırada yer alıyor.

SHIB 4 saatlik fiyat grafiği analizi

Kripto para piyasasının genel olarak düşüş trendine girmesiyle birlikte volatilite önemli ölçüde arttı. Volatilitenin artması destek ve direnç noktalarının birbirinden uzaklaşmasına sebep olur. Sonuç olarak, Bollinger bandının üst sınırı SHIB için en güçlü direnç görevi gören 0,00002668 dolar seviyesinde iken, Bollinger bandının alt sınırı, ise SHIB için başka bir direnç noktası görevi gören 0,00002432 dolar seviyesinde bulunuyor.

Shiba Inu grafik

Teknik verilerden görüldüğü üzere Shiba Inu fiyatı, destek noktasının altında hareket ediyor. Bu da onu şu anda direncin bir parçası yapıyor. Ancak bu aynı zamanda piyasanın kırıldığını ve şu anda bir tersine hareket gerçekleştiğine işaret ediyor. Dolayısıyla büyük bir volatilite yolunda olduğunu gösteriyor.

SHIB fiyatı Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçiyor gibi görünüyor. Bu da piyasanın yönünün aşağı doğru olduğuna işaret ediyor. Ayrıca fiyat, destek noktasını kırdıktan sonra aşağı yönlü bir hareket başlatır. Fiyat ve destek birbirini keserse, piyasayı kırmış ve piyasa dinamiğini tersine çevirmiş olur. Bu nedenle, piyasa muazzam geri dönüş fırsatları gösteriyor. Yakın zamanda muhtemelen boğalar desteklenecek. Dolayısıyla fiyatın yukarı doğru bir harekete başlaması bekleniliyor. .

Teknik göstergelerden bir tanesi olan Göreceli Güç Endeksi (RSI), 35 endeksinde işlem görüyor. Yani RSI, artan bir pazar ve baskın satın alma faaliyetini gösteren hafif bir yükseliş eğilimi izliyor. Yükselen RSI, piyasada yakında bir tersine dönüş olacağına da işaret ediyor.

1 günlük Shiba Inu fiyat grafiği analizi

1 günlük Shiba Inu fiyat grafiği analizi de düşüş piyasasını ortaya çıkardı. Ayrıca, piyasanın volatilitesi hareketsiz bir trend izliyor gibi görünüyor. Dolayısıyla meme coin’in fiyatının değişikliklere karşı daha da savunmasız kalmasına sebep oluyor.

Bollinger bandının üst sınırı SHIB için en güçlü direnç görevi gören 0,00002805 dolar seviyesinde iken, Bollinger bandının alt sınırı ise SHIB için en güçlü destek görevi gören 0,00002288 dolar seviyesinde bulunuyor.

SHIB fiyatı, 1 günlük fiyat grafiğinde de Hareketli Ortalama eğrisinin altından geçerek düşüş hareketini işaret ediyor.

Teknik göstergelerden bir tanesi olan Göreceli Güç Endeksi (RSI) ise 45 endeksinde işlem görüyor. Bu da piyasasının istikrarlı olduğunu gösteriyor. Ayrıca, RSI alt nötr bölgeye düşmüş durumda.

Sonuç olarak

Shiba Inu fiyat analizi, pazarın tam bir düşüş hareketine girdiğini ortaya koyuyor. Ayrıca, ayılar şu anda piyasaya hakim ve muhtemelen bunu da bir süre devam ettirecek.

Sonuç olarak piyasanın genel durumu, Shiba Inu’yu istikrarsızlaştırabilecek ve daha fazla değer kaybettirebilecek daha fazla azalan faaliyet için büyük bir alan sunuyor. Ancak piyasa bozuk olduğu için boğaların yakında piyasayla ilgileneceğini de varsayabiliriz.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin