Shiba Inu yatırımcıları dikkat! SHIB fiyatı %20 düşüşe yol açabilecek tehditlerle karşı karşıya!
Shiba Inu yatırımcıları dikkat! SHIB fiyatı %20 düşüşe yol açabilecek tehditlerle karşı karşıya!

Shiba Inu yatırımcıları dikkat! SHIB fiyatı %20 düşüşe yol açabilecek tehditlerle karşı karşıya!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) şu anda düşüşe yol açabilecek birçok tehditle karşı karşıya. Bu tehditlerden biri, SHIB yanma oranının bir gecede %75 oranında düşmesidir. Bu, SHIB yakımlarının haftanın başında oldukça iyi gitmesinden sonra geldi.

Son 24 saat içinde yaklaşık 34.72 SHIB tokeni yakıldı. Şu anda, SHIB’nin dolaşımdaki arzının yaklaşık %41’i zaten yanmış durumda. Birçok kişi yakım oranlarının ShibArmy’deki yükselişi körüklediğine inanıyor bu yüzden oranların düşmesi oldukça önemli bir sorundur.

Shiba Inu için bir başka tehdit de döviz rezervlerinin düşmesidir. Yatırımcılar, 10.6 milyon dolar değerinde olan yaklaşık 1.02 trilyon SHIB biriktirdi. Bu tokenlerin tamamı SHIB’nin dolaşımdaki arzından çekildi.

Meme coin bir trend dönüşü görürse, 1 trilyon doların üzerinde SHIB kripto parasının borsaları vurma olasılığı vardır. Bu daha sonra satış baskısını artıracak ve fiyatın düşmesine neden olacaktır.

Shiba Inu destek noktasını kaybedebilir mi?

SHIB‘nin 0,0000095 dolar seviyesindeki desteği, fiyat trendinde çok önemli bir rol oynayabilir. Ne yazık ki, birçok analist SHIB’nin bu destek seviyesini kırabileceğine ve ardından yaklaşık %20 oranında düşebileceğine inanıyor.

Şu anda Shiba Inu, son 24 saatte fiyatta %3,57’lik bir düşüşün ardından 0,00001014 dolar seviyesinde işlem görüyor. CoinMarketCap’e göre SHIB ayrıca son yedi gün içinde %6,64 fiyat düşüşü gördü. Ayrıca Doge katili son güne göre %19,12 artışla 232.21 milyon dolarlık işlem hacmine sahip.

coinquora


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin