featured

Shiba Inu yakma oranı 0’a sabitlendi! Yatırımcılar endişelenmeli mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun takipçileri endişe duymaya başladı. Bunun sebepleri kısa ve uzun vadedeki olumsuz görünümü ve yakım oranlarındaki düzensiz büyüme olabilir. Shibburn’den alınan verilere göre, yakma oranı 0’a sabitlendi. Bu da son 24 saat içinde hiçbir SHIB token’ının yakılmadığı anlamına geliyor.

Neler oluyor?

Yanma oranı, fiyat hareketindeki belirsizliğin ortasında Shiba Inu ekosisteminde sürekli olarak dikkat edilmesi gereken önemli bir şeydir. Bu yazının yazıldığı sırada, kripto para piyasası genel olarak bir denge bulmaya çalışırken Shiba Inu %2,2’den fazla bir düşüş kaydetti. Mevcut büyüme hızında, Shiba Inu şimdi 5 milyar dolarlık piyasa değerine ek olarak 0,000008508 dolar civarında işlem görüyor.

Shiba Inu

Shiba Inu, Dogecoin’den (DOGE) sonra en çok kapitalize edilen ikinci meme coin olma konumunu ancak eski bir varlık olarak kabul edildiğinden koruyabildi. Shibarium protokolünü çevreleyen olumlu görüşe rağmen, son zamanlarda SHIB fiyatında kayda değer bir yükseliş olmadı.

Fiyat, son yedi günlük dönemde %1,80 oranında düşüş yaşadı. Aylık bazdaki düşüş ise %15’ten fazla. Meme coin’in altı aylık büyümesinin negatif olmasıyla birlikte, yılbaşından bugüne (YTD) %2,31’lik artış, yanma oranı ve Shibarium protokolleri tarafından korunan yükseliş hissinin göstergesidir.

Sırada ne var?

Shiba Inu, meme coin’lerin bir fon token’ından çok daha fazlası olmayı arzulayabileceğinin gösterilmesine yardımcı oldu. Token, başlangıcından bu yana ödemeler için kullanılmaya yöneldi ve Shibarium Layer 2 protokolü aracılığıyla oluşturduğu yardımcı program, onu çeşitli kullanım durumlarını mümkün kılan bir merkez olarak daha da zorlayacak.

Kattığı ekstra değer, yatırımcıların zayıf fiyat görünümüne rağmen SHIB token’ına bağlılıklarını sürdürmelerine olanak sağlayacaktır.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin