featured

Eylül ayında Shiba Inu, en yüksek yakım oranı ile rekor değeri paylaştı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, eylül ayında Amazon üzerinden en yüksek miktarda token yakım işlemini gerçekleştirdi.

Arkasında cep telefonu oyun geliştiricisi Travis Johnson’ın oturduğu hesap olan “SHIB Super Store” tarafından yakın zamanda atılan bir tweet’e göre, bu platform bir rekor kırdı.

Genel olarak, Amazon bu ay yaklaşık 200 milyon adet Shiba Inu token’ının dolaşımdan kaldırılmasına yardımcı oldu.

Amazon üzerinden 36 milyon Shiba Inu yakıldı

Travis Johnson, 28 Eylül’de kazanılan nakit miktarının eylül ayında şimdiye kadar 2,199 dolar olduğunu duyurmak için Twitter’da bir paylaşım yaptı. Şu ana kadar yakılan token 196,339,285 SHIB’e eşittir.

Johnson bunun, bu yıl Amazon üzerinden elde ettiği en büyük aylık kazanç olduğunu vurguladı.

Bu haftanın başlarında Johnson, eylül ayında ağustos ayına kıyasla daha fazla Shiba Inu token’ı yakılmasının önümüzdeki birkaç gün için çok önemli olacağını tweetledi.

Shiba Inu

Amazon üzerinden SHIB yakmanın yeni yolu ortaya çıktı. Meme coin’lerin çıkmaz cüzdanlara transferini de izleyen başka bir SHIB yakma platformu Shibburn, Amazon uygulaması Alexa’ya bağlı cihazlarda yeni projesi Shibburn Radio’nun lansmanını duyurdu.

Kurucusunun bir tweet’te açıkladığı gibi Shibburn Radio, müzik akışına yerleşik reklamlara sahip olacak. Bu da görünüşe göre reklam gelirlerinin meme token’larını satın almak için kullanılacağını ve daha sonra yakılacağını ima ediyor.

Ayrıca daha fazla SHIB yakmak ve Shiba Inu’yu daha geniş bir kitleye tanıtmak için sponsor bulmaktan bahsetti. Ancak tweet’e göre, bu radyoyu dinleyen kullanıcılar (kendi web sitesi ve uygulaması var) projelere de ücretsiz olarak yardım ediyor.

Shibburn tarafından paylaşılan verilere göre, son 24 saat içinde, Shiba Inu token’larının ölü cüzdanlara kaldırma oranı, önceki döneme kıyasla % 119,29 oranında bir artış kaydetti.

Bu sefer, çok daha büyük miktarda SHIB token’ı harcanamaz cüzdanlarda kilitlendi. Bu değer de 15,460,857 SHIB oldu.

En büyük iki transfer 6,105,486 ve 4,219,209 SHIB token’ı olarak yapıldı ve ölü bir cüzdana aktarıldı.

CoinMarketCap verilerine göre Shiba Inu, bu yazının yazıldığı sırada 0,00001119 dolar civarında işlem görüyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin