featured

Shiba Inu yakım işlemleri devam edecek! Diğer altcoin’ler üzerinde de olumlu bir etkisi olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu topluluğu, 111 trilyon SHIB yakılacağını tahmin ediyor.

Shiba Inu topluluğuna göre, önümüzdeki yıl 111 trilyon SHIB yakılabilir. Bu yakım işlemleri sonucunda, fiyatta yaşanan kayıpların telafi edileceği düşünülüyor.

Son iki ay içinde, Shiba Inu yakma olayları fiyatta bir yükselişe neden oldu.

SHIB BPP, meme coin için topluluk odaklı anlaşmazlık kanalında gelecek yıl boyunca 111 trilyon Shiba Inu’nun yanacağına dair bir tahmin paylaştı.

Topluluğun Discord kanal yöneticisi SHIBQueenie’ye göre, önümüzdeki yıl 111 trilyon adet token yok edilebilir.

SHIB BTC’den Ayrılıyor

CoinMarketCap verilerine göre meme coin, %1,99 oranında bir düşüş kaydetti ve bu yazının yazıldığı sırada 0,00001305 dolar civarında işlem görüyor.

Shiba Inu, Bitcoin ile mütevazı bir %25’lik, 30 günlük fiyat korelasyonuna sahipti. Bu, meme coin fiyatının Bitcoin’lerle giderek daha fazla ilişkisiz hâle gelmesi anlamına geliyor.

Shiba Inu

Bitcoin’in fiyatının düşük performans göstermesi durumunda portföylerini çeşitlendirmek isteyen yatırımcılar için, Bitcoin ile düşük veya negatif korelasyona sahip kripto varlıkları yardımcı olabilir.

Ağustos ayının başlarında dikkate değer bir şekilde %35 oranında bir artış gördükten sonra, SHIB fiyatı kendisini Bitcoin ve grubun geri kalanından ayırdı.

Shiba Inu Games direktörü Gamescom’a Shiba Eternity’yi getiriyor

Koleksiyonluk bir kart oyunu olan Shiba Eternity, Gamescom’da yer alacak.

Dünyanın en büyük oyun festivali ve ticaret fuarı, Shiba Inu’nun benimsenmesini teşvik edecek ve sahipler arasındaki popülaritesini artıracaktır.

Shiba Inu yönetmeni William Volk Gamescom’a katılacak ve meme coin girişimini temsil edecek.

Oyun sergisinde her yıl oyun yayıncıları ve firmalar, iş ve tüketici sektörlerinden katılımcılara yeni donanım ve yazılımlar sergiliyor.

Shiba Inu, önceki haftaya göre %14 oranında bir kayıp yaşadı. SHIB sahipleri, fiyatın çok yakında toparlanacağını umuyor.

SHIB için daha iyi günler gelebilir. Shiba Knight takma adını kullanan bir analist ve yatırımcı, meme coin’in fiyat tablosunda yükselen bir formasyon olduğuna dikkat çekti. Dolayısıyla yakında fiyatta bir toparlanma olacağını öngördü.

Meme coin, fiyatın yakında canlanmaya başlamaya hazır olduğu konusunda hemfikir. Bu yüzden SHIB boğaları muhtemelen meme coin fiyatını daha yükseğe çıkaracak.

NEWSBTC


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin