Shiba Inu ve Dogecoin artık AMC'nin mobil uygulaması tarafından destekleniyor
Shiba Inu ve Dogecoin artık AMC'nin mobil uygulaması tarafından destekleniyor

Shiba Inu ve Dogecoin artık AMC’nin mobil uygulaması tarafından destekleniyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – AMC’nin mobil uygulaması artık en popüler iki meme kripto para birimi olan Dogecoin ve Shiba Inu’yu destekliyor. Shiba Inu ve Dogecoin Artık AMC’nin mobil uygulaması tarafından desteklenmeye başladı. CEO Adam Aron tarafından yapılan duyuruya göre, dünyanın en büyük sinema zinciri AMC Theatres’ın resmi mobil uygulaması artık kullanıcıların Shiba Inu ve Dogecoin yardımıyla bilet satın almalarına olanak tanıyor. Kullanıcılar, en büyük iki meme tokenle ödeme yapmak için uygulamalarını en son sürümlerine güncellemesi gerekiyor.

Yapılan haberlere göre AMC nihayet Mart ayının başlarında web sitesinde önde gelen kripto para ödeme işlemcisi BitPay’in yardımıyla Shiba Inu ve Dogecoin için destek ekledi. Aron, talebi ölçmek için Twitter’da anketler yaptıktan sonra şirket, 2021 yılının sonlarında iki kripto para birimini kabul etmeye karar verdi.

Dogecoin kurucu ortağı Billy Markus, sinema devinin yeni ödeme seçeneklerinin ne kadar popüler olduğunu ölçmek için kullanım numaralarını paylaşmayı düşündüklerini açıkladı. Markus, böyle bir hareketin “rekabetçi satın alma”yı teşvik ederek daha fazla talebi teşvik edebileceğine inanıyor.

AMC, Ağustos ayında planı açıkladıktan sonra Kasım ayında Bitcoin, Ethereum ve diğer birkaç kripto para birimini kabul etmeye başladı. 2021 yılının başlarında hisse senetleri “yolo” yatırımcılarının sevgilisi haline gelen sinema zinciri, alışılmışın dışında kararlarıyla tanınıyor. Geçen ay şirket, Nevada merkezli bir altın madenciliği şirketinden hisse satın alarak yatırım camiasını hayrete düşürdü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık! Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin