featured

Shiba Inu (SHIB) yeniden canlanıyor: Yakma oranındaki son artış fiyata beklenen yükselişi getirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu yakma oranı, dolaşımdan kaldırılmak üzere 58 milyondan fazla token’ın gönderilmesinin ardından son 24 saat içinde önemli bir artış gördü. Mevcut yakma oranı, haftaya yavaş bir başlangıç yapmasına rağmen bugün %43’lük bir artış kaydetti.

Shiba Inu SHIB yakma

Kripto para piyasasındaki gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun fiyatı geçen hafta %4 oranında bir düşüş yaşamıştı. Fiyat düşüşüne ayrıca düşen ticaret hacimleri de eşlik etmişti.

Shibburn, son 24 saat içinde SHIB yakma oranında önemli bir artış olduğunu bildirdi. Son veriler, hafta başında bu oranın düşmesine rağmen son 24 saat içinde bir artış kaydedildiğini gösteriyor.

Shiba Inu yakma işlemleri hız kazandı

Bu dönemde, %43,5’lik bir artışla 58,055,944 adet SHIB token’ı yakılmak üzere gönderildi. Veriler ayrıca bu token’ların çoğunun iki büyük cüzdan adresinden gönderildiğini ortaya çıkardı.

Son zamanlarda yoğunlaşan yakma oranı, dolaşımdaki arzı önemli ölçüde azalttı. Yakıldıktan sonra token’lar tekrar kullanılamaz veya bunlara erişilemez. Şu ana kadar toplamda 410,6 trilyondan fazla SHIB token’ı yakıldı.

Ayrıca Shiba Inu ekibi, token’ın değerini artırabileceğine inandıkları yakma işlemlerinin önemine de dikkat çekti. Önde gelen meme coin’lerden biri olan Shiba Inu, ayı piyasasının başlangıcından bu yana fiyatında büyük düşüşler yaşadı.

Büyük çabalara rağmen SHIB yakımları token’ın değerini önemli ölçüde etkilemedi. CoinMarketCap’ten elde edilen veriler, meme coin’in son 24 saat içinde yalnızca %0,18 oranında artış kaydettiğini gösteriyor.

Haftalık fiyat grafiği ise değerde %4’lük bir düşüş olduğunu gösteriyor. Benzer şekilde token’ın ticaret hacmi de geçtiğimiz gün %19’luk bir düşüş kaydetti. Shiba Inu’nun toplam piyasa değeri ise 4,29 milyar dolardır.

Bu arada, Shiba Inu’nun Layer-2 blockchain’i Shibarium, son zamanlarda yenilenen bir etkileşim gördü. Son performanslarının ardından platformun kullanıcı sayısı ve işlem hacmi önemli ölçüde arttı.

Platformda şu anda 1,24 milyon adres bulunuyor ve 2,317 milyonun üzerinde işlem tamamlandı. Ayrıca DeFiLama’dan elde edilen veriler, Shibarium’daki TVL’nin marjinal bir artış gördüğünü ve şu anda 571 bin dolar seviyesinde bulunduğunu gösteriyor.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin