featured

Shiba Inu satış hareketlerinden ağır yara aldı! Ancak yatırımcıların hâlâ umudu var

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, grafiğinde bir üçgen deseni oluşturdu. 0,00002045 dolarda bulunan destek noktasından zayıf bir şekilde sıçradı. Bu yazının yazıldığı sırada 0,00002392 dolarlık başka bir destek noktası dirence çevrilmiş görünüyor. Satış baskısı son haftalarda oldukça ağır oldu.

Shiba Inu 3 günlük fiyat grafiği analizi

Fiyat hareketi, kasım ayının sonundan bu yana güçlü bir düşüş baskısı altında. SHIB 0,0006 dolar ve 0,000055 dolar seviyelerinin altına düştüğünden beri piyasa yapısı düşüşten bir türlü kurtulamadı.

Shiba Inu grafik

Ancak, bu son iki ayda bir değişiklik yaşandı. Meme coin, ocak ayında 0,000017 dolara düştükten sonra 2022 yılında daha yüksek dipler oluşturdu.

Geçtiğimiz birkaç ay Shiba Inu fiyatının daha düşük tepeler oluşturduğunu ama aynı zamanda daha yüksek dipler oluşturduğunu ve bunun da üçgen deseniyle sonuçlandığını gördük. Bu, bir sonraki güçlü hareketinden önce SHIB için sıkıştırmanın göstergesidir.

Teknik veriler

Bu sonraki hareketin yönü ne olabilir? RSI’ya göre aşağı doğru. 3 günlük grafikteki RSI, kasım ayından bu yana nötr 50’nin üzerine çıkmayı başaramadı. Son zamanlarda aynı nötr 50, RSI’nin daha yükseğe tırmanma girişimini reddetti. Bu da düşüş trendinin hâlâ hakim olduğu anlamına geliyor.

Benzer şekilde, AO da momentumda boğalar lehine bir kayma önermek için sıfır çizgisini geçemedi. OBV ile, geçmişte destek görevi gören bir seviye nisan ortasında dirence çevrildi.

Bu nedenle, alıcıların trendi tersine çevirme girişimleri şiddetle reddedildi. Bu yüzden 3 günlük seansın alt trend çizgisinin altında kesin bir kapanış yapılması ile yeni bir düşüş trendi beklenebilir.

Sonuç olarak

Fiyat son üç ayda daha yüksek dipler oluştursa da, piyasa yapısının yükseliş eğilimine girdiğine dair yeterli kanıt yok.

Ayrıca, momentum ve hacim göstergeleri Shiba Inu’nun arkasındaki güçlü düşüşü vurguladı. Satış hacmi, son haftalarda satın alma hacminden çok daha ağır bastı. Bu nedenle, Shiba Inu’nun önümüzdeki haftalarda fiyat listelerinde daha fazla kayıpla karşılaşması muhtemel.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin