Shiba Inu, Robinhood listelemesi için 500 bin imzaya yaklaştı
Shiba Inu, Robinhood listelemesi için 500 bin imzaya yaklaştı

Shiba Inu, Robinhood listelemesi için 500 bin imzaya yaklaştı

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para HaberMeme coinler arasında son zamanlarda öne çıkan Shiba Inu, halen adından söz ettiriyor. Market değeri ile birlikte piyasanın ilk 10 varlığı olabildi. Geçtiğimiz hafta yeni ATH yaparak ciddi bir yatırım potansiyeli oluşturdu. Şimdi ise gözünü Robinhood’a dikti.

Ücretsiz çevrim içi ticaret uygulaması olarak bilinen Robinhood, birçok varlığa ev sahipliği yapıyor. Robinhood son yaptığı paylaşımla ise SHIB yatırımcılarını heyecanlandırdı. Uygulama, kullanıcılara SHIB’a listelemesi için soru yöneltti.

Robinhood, kripto para projelerinin gücünü belirleme konusundaki çoktan seçmeli sorusunda Shiba Inu’dan bahsetti. Ücretsiz çevrim içi ticaret uygulaması, takipçilere 3 seçenek sundu. Seçenekler arasından seçim yapmaları istendi. En dikkat çeken şıklar ise Elon Musk ve SHIB oldu.

SHIB, Robinhood uygulamasında listelenmek istiyor

Shiba Inu, ciddi yatırım potansiyeline ulaştı. Türk yatırımcılarında ilgi gösterdiği varlık 1 yıl gibi kısa sürede piyasanın değerleri varlıkları arasına girdi. Şimdi ise SHIB hayranları gözünü Robinhood listelemesine dikti. 

Yatırımcılar ücretsiz çevrim içi ticaret uygulaması Robinhood listelemesi istiyor. Hatta bunun için bir dizi kampanya başlatıldı. Popüler çevrim içi aracılık platformuna köpek kripto para birimini eklemek için Change.org sitesi üzerinden şimdiye kadar 485.000 imza topladı.

Robinhood, ayrı bir tweet’te ise SHIB para birimine atıfta bulundu. Ekip, kripto para birimlerinin sahipleri, geliştiricileri, madencileri ve diğer kullanıcı gruplarından oluşan toplulukları kadar güçlü olduğunu belirtti. Robinhood bir nevi SHIB hayranlarını dikkate aldı. Ancak listeleme için acele etmeyecekleri gelen haberler arasında.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Selçuklu mutlu son

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin