Dakika 1 gol 1: Shiba Inu, Metaverse kullanıcısını ömür boyu banladı! Sebebi ne?
Dakika 1 gol 1: Shiba Inu, Metaverse kullanıcısını ömür boyu banladı! Sebebi ne?

Dakika 1 gol 1: Shiba Inu, Metaverse kullanıcısını ömür boyu banladı! Sebebi ne?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu (SHIB) Metaverse geliştiricileri tarafından dün yayınlanan bir açıklamaya göre, projenin Metaverse arazisini kullanarak gamalı haç çizen bir kullanıcının cüzdan adresi kara listeye alındı.

Shiba Inu’dan Metaverse kullanıcısına yaptırım geldi

Shiba Inu’daki ekibi tarafından yapılan açıklama şöyle:

“SHIB: Metaverse, nefret sembolü ihlali yapan cüzdanı bir kara listeye yerleştirecek, yani platformun herhangi bir alanına asla katılamayacak.”

Tüm süreç, 12 Nisan’da Shiba Inu Metaverse arazi satışının lansmanı ile başladı. 100.000 parselden yaklaşık 36.000’i alıcısına ulaştı. Shib.io aracılığıyla, LEASH (ekosistem tokeni) ve Shiboshi’lerini kilitleyen kripto meraklıları, her biri 0,2 ila 1,0 Ether (ETH) karşılığında kare arsalar olan Metaverse arazilerine teklif verdi.

Kullanıcılar bir arazi parçası için her teklif verdiğinde, haritadaki rengi “gri”den “siyah”a çeviriyordu.

Ancak 15 Nisan’da Shiba Inu Discord topluluğunun üyeleri, kötü niyetli bir kullanıcının bir gamalı haç oluşturacak şekilde teklifler verdiğini keşfetti. Haberler patlak verdiğinde, SHIB sahipleri hızla harekete geçti sonunda bir “pencere” şekline dönüşene kadar sembolün etrafındaki araziye teklif vermeye başladılar. Böylece gamalı haçı gölgeleyebildiler.

Sonrasında SHIB geliştiricileri önlem aldı ve bu kullanıcıyı banladı.

Çoğu SHIB meraklısı, geliştiricilerin kötü niyetli kullanıcıyı engellemesine yönelik kararını destekledi.

cointelegraph


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin