featured

Gözde meme coin Shiba Inu, kritik seviyelerde tutunmaya çalışıyor! Teknik analiz

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında gözde meme coin’lerden bir tanesi olan SHIBA Inu (SHIB), ABD saatine göre ilk işlem seansı başladığından beri değer kaybediyor. Wall Street, Ukrayna-Rusya gerilimi devam ederken güne oldukça karmaşık bir şekilde açılış yaptı. SHIB, kritik 50 günlük Basit Hareketli Ortalama (SMA) seviyesinin yakınında destek bulmaya çalışıyor.

Kripto para biriminin fiyatı 0,000035 dolar seviyesinden bir anda yükseliş yaşarsa daha da fazla kazançlar beklenebilir.

Bununla birlikte kritik bir seviye olan 50 SMA’nın altında kesin bir kırılma, yükseliş tezini geçersiz kılar.

Shiba Inu grafik

Bu yazının yazıldığı sırada SHIB, %1,13 oranında bir artışla 0,000028 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre, kripto para piyasasında genel sıralamada 14. sırada yer alıyor. SHIB, 24 saatlik işlem hacminde %5 oranında bir düşüş yaşayarak 1,718,703,665 dolara geriledi. Bu veriler yükseliş görünümünün kesinleşmesi için yeterli değil.

Shiba Inu 0,000035 doların altında mücadele ediyor

Günlük grafikte, SHIBA Inu (SHIB) fiyatı 0,000017 dolarda çift dip oluşturdu ve buradan bir geri dönüş yaptı. SHIB bu destek bölgesine son kez dokunduğunda, %150 oranından fazla bir yükselişle tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,000088 dolarda zirveye ulaşmıştı. Bu yüzden bahsedilen seviyeler tutulması gereken kritik bir seviye.

Ocak ayının sonundaki konsolidasyonun ardından fiyat, yalnızca çoklu zaman direnç bölgesinin yakınında reddedilerek neredeyse %100 oranında arttı. Yatırımcılar, 0,000035 dolarlık kritik direnç noktasını tersine çevirmeyi başarmıştı.

Boğaların 0,000040 dolarlık psikolojik seviyeyi kırması için belirtilen seviyeler civarında nasıl hareket edeceğini izlemek gerekiyor.

Öte yandan, SHIB Inu’nun yükseliş duyarlılığındaki bir değişiklik, 50 günlük hareketli ortalamanın kırılmasıyla sonuçlanacak. Mevcut fiyat hareketi, 0,000020 dolarlık talep bölgesinin yeniden test edilmesiyle sonuçlanabilir.

Ayrıca satış emirlerindeki bir artış, kripto para birimini en son eylül ayında görülen 0.000008 dolar civarında bulunan en düşük seviyelere çekebilir.

Shiba Inu için teknik göstergeler:

RSI: Günlük Göreceli Güç Endeksi (RSI), 51 endeksi ile ortalama çizginin altına geri döndü.

MACD: Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı (MACD), orta çizginin üzerinde nötr bir duruşla duruyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin