featured

Shiba Inu, karmaşadan kurtuldu! Sıradaki hareket yatırımcıların yüzünü güldürebilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, neredeyse hiç volatilite olmayan 7 günlük serisini başarıyla kırdı.

Shiba Inu token’ının fiyatı son yedi gün boyunca aynı seviyede kaldığı için tarihsel olarak düşük volatilite ile daha önce hiç görülmemiş bir performans sergiledi.

Günlük grafiğe göre, token daha önce gördüğümüz çıkmazı başarıyla kırdı. Şimdi ise temmuz ayında oluşturulan aralığın üst sınırına doğru ilerliyor. Meme coin üst sınıra ulaşırsa, varlığın bir sonraki direnç noktalarına doğru ilerleyeceği veya aralığın alt sınırına geri döneceği bir konsolidasyon göreceğiz.

Shiba Inu’da gördüğümüz formasyon artık keskin trendler sırasında oluşan ve bir “rahatlama” görevi gören bayrak formasyonudur. Ne yazık ki, istatistikler çoğu varlığın kalıbın alt sınırının altına düştüğünü ve yeni bir dip aradığını gösteriyor.

Yükselişe hazırlanıyor

Bununla birlikte, Shiba Inu’nun fiyat üzerinde olumlu bir etkisi olacak yukarı yönlü oynaklıkta bir artış görülme ihtimali var. Piyasa, bu tür bir model için olağan bir azalan dinamik gösteren hacim profillerinin yardımıyla model oluşumunu zaten onayladı. SHIB yerel direnç noktasını kırdığında ve grafik modelinden çıktığında büyük olasılıkla ticaret hacminde bir artış göreceğiz.

Shiba Inu grafik

Kripto para piyasası hâlâ aynı giriş hızını yakalamak için mücadele ediyor. Bu da Shiba Inu ve Dogecoin gibi varlıkların ikinci bir nefes almasına ve bize 2021’deki performansları göstermesine izin verecek. Bu yazının yazıldığı sırada SHIB 0,0000012 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 24 saat içinde %2,5 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin