featured

Shiba Inu, yeni yıldaki ilk büyük rallisine hazırlanıyor! İşte, takip edilmesi gereken kritik seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu (SHIB),  kritik bir destek noktasının üzerinde yükseliş işaretleri gösteriyor. Meme coin’in fiyatında yakın gelecekte önemli bir sıçrama olabilir.

Kripto para piyasasının geri kalanıyla birlikte Shiba Inu, 2022 yılında büyük oranlarda değer kaybetti.  Ancak 2023 yılı gözde meme coin için çok daha umutlu başladı. Topluluk, Shiba Inu ekibi tarafından geliştirilen Layer 2 ölçekleme çözümü Shibarium’un piyasaya sürülmesini bekliyor.

Grafikler de bir rallinin yaklaştığını gösteren bazı yükseliş işaretleri gösteriyor.

Destekten sıçrayacak mı?

Günlük zaman grafiğindeki teknik analiz, fiyatın 14 Ağustos’tan bu yana uzun vadeli bir alçalan direnç çizgisinin altına düştüğünü gösteriyor.

Ancak, son 30 gündeki fiyat hareketi ise yükseliş gösteriyor. SHIB fiyatı 0,0000080 dolarda bulunan yatay destek noktasından sıçradı. Günlük RSI ise yükseliş sapması oluşturdu. Dahası, gösterge alçalan bir direnç çizgisinden çıktı ve yakında 50 işaretinin üzerine yükselebilir. Bunların hepsi bir ralli işareti olarak kabul edilir.

Günlük grafik, yukarı yönlü bir hareket olacağına işaret ederken, gözde meme coin’in fiyatı hâlâ alçalan direnç çizgisinin altında işlem görüyor. Bu direnç çizgisini kırılıp bir sonraki kritik seviye olan 0,0000098 dolar geri kazanılana kadar, trend yükseliş olarak kabul edilemez.

Öte yandan, 0,0000078 dolar seviyesinin altında bir günlük kapanış gerçekleşmesi durumunda fiyat düşüşü devam edebilir.

Shiba Inu grafik

Kısa vadeli tahmin yukarı yönlü

Günlük grafiğe benzer şekilde altı saatlik grafik de kısa vadede yükselişe işaret ediyor. Bunun iki ana nedeni vardır:

İlk olarak, SHIB fiyatı bir yükseliş modeli olarak kabul edilen alçalan bir takoz içinde işlem görüyor.

İkincisi altı saatlik RSI, yükseliş sapması oluşturdu ve şimdi 50’nin üzerine çıktı. Ayrışmanın alçalan bir takozun destek hattında meydana gelmesi gücünü artırıyor.

Bunu bir fiyat kırılması takip ederse, bir sonraki direnç 0,0000102 dolarda olacaktır. Bu, daha önce bahsedilen uzun vadeli direnç alanına çok yakın.

Sonuç olarak, fiyatın o seviyede vereceği tepki, gelecekteki eğilimi belirleyebilir.

Sonuç olarak, hem günlük hem de altı saatlik zaman dilimlerindeki yükseliş işaretleri nedeniyle, en olası Shiba Inu fiyat analizi, %20’den fazla bir yükseliş hareketi başlatabilecek olan kısa vadeli takozdan bir kopuştur.

Uzun vadeli eğilimin yönü ise hâlâ belirsiz. Shibarium’un yayınlanması durumda Shiba Inu için olumlu gelişmeler gerçekleşecektir. Öte yandan, 0,0000078 doların altında bir günlük kapanış, bu yükseliş tezini geçersiz kılacaktır.

BeinCrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin