featured

Shiba Inu için satın alma baskısı arttı! Beklenen patlama geliyor mu?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun ticaret hacmi iki aydan beri ilk kez %70’i aştı. SHIB, birkaç hafta önceki piyasa çöküşünden ciddi şekilde etkilenmişti. Meme coin’in işlem hacmi son 24 saatte %40,98 oranında bir düşüş yaşadı.

Shiba Inu, yaklaşık iki hafta önce Bitcoin’in 29,000 doların altına düşmesiyle %30’dan fazla bir düşüş yaşamıştı. Token, endekslere “sıfır” koymaya tehlikeli bir şekilde yaklaştı. Ancak piyasa toparlanmaya başladığında bunu yapmaktan kaçınabildi.

Buna rağmen, yatırımcılar ellerindeki kripto para birimlerini artırmaya devam ediyor. Coinbase’de, yatırımcıların %77’sinin “satın al” pozisyonunda olması ve sadece %23’ünün “sat” pozisyonunda olmasının bir sonucu olarak, SHIB için alım satım faaliyeti yeni zirvelere ulaştı.

Shiba Inu

Mart ayından bu yana SHIB token’ının satın alma baskısı %70 eşiğini aşamadı. Bununla birlikte şimdi, token dün bu dönüm noktasına ulaştı ve bu oran %77’ye ulaştı. SHIB token’ının ticaret hacminin en son %90’a yükseldiği zaman, geçen yılın eylül ayındaydı. Bu tam ekim ayında %1,000 oranında hızla yükselmesinden sadece birkaç gün önce.

Shiba Inu’nun teknik göstergeleri, varlığın aşırı satım bölgesinden henüz toparlanmadığı için şu anda piyasada hâkim olan karamsar ruh haline dair daha fazla kanıt sağlıyor. Bu da, piyasada uygulanan düşüş baskısına katkıda bulunuyor.

2021’de en iyisini yapan kripto para birimlerinden biri, değerini %48,000,000 oranında arttıran Shiba Inu (SHIB) olmuştu. SHIB bu yazının yazıldığı sırada son 24 saatte %0,4 oranında bir düşüş yaşayarak 0,00001069 dolardan işlem görüyor. CoinMarketCap verilerine göre son 24 saat içinde işlem hacminde %40,98 oranında düşüş yaşandı.

CoinQuara


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin