Shiba Inu için tarihi gelişme... Meme coin yeni özelliğe kavuştu
Shiba Inu için tarihi gelişme... Meme coin yeni özelliğe kavuştu

Shiba Inu’da hayal gerçek oluyor! Bomba hamle geldi: Milyarlarca dolar akabilir! Meme coin için tarihi gelişme

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Tanınmış protokol Komodo’dan dikkat çeken bir Shiba Inu hamlesi geldi. Blockchain protokolü Komodo, kullanıcıların farklı Blockchain’ler üzerinde piyasaya sürülen kriptolar için SHIB takas etmelerini sağlayan, Shiba Inu merkezli bir DEX başlattı.

ShibaDEX, Shiba Inu ekosistemi için çok büyük bir gelişme

ShibaDEX olarak adlandırılan zincirler arası borsa, Ethereum veya Binance Smart Chain gibi tek bir ağ yerine AtomicDEX üzerinde çalışıyor. Bu da farklı ağlardaki diğer varlıklar için Shiba Inu tokenlerinin ticaretine izin veriyor.

Komodo Baş Teknoloji Sorumlusu Kadan Stadelmann, verdiği röportajda konuyla ilgili şunları söyledi:

“ShibaDEX, tüm Shiba Inu topluluğunun meme coin’lerini birbirine bağlayan bir köprüdür. Aynı zamanda Shiba Inu’yu dış Blockchain topluluklarına ve daha geniş kripto Metaverse’ine bağlayan bir köprü.”

DEX’ler, küresel kullanıcıların merkezi borsalardan farklı olarak, birbirleriyle doğrudan kripto para alışverişi yapmasına izin vermek için akıllı sözleşmelere ve likidite havuzlarından faydalanıyor.

Riskler nasıl çözülecek?

DEX’lerin kalıcı kayba yol açabilecek, rug pull ve benzeri doğal riskleri var.

ShibaDEX, bu tür sorunların üstesinden gelmek için atomicswap’lar kullandığını belirtiyor. ShibaDEX’te işlem yaparken, kullanıcıların fonları, merkezi bir likidite havuzu aracılığıyla fon eklemek veya çıkarmak yerine, merkezsiz emir defterleri aracılığıyla değiştirilecek.

Kullanıcılar SHIB (ERC-20 ve BEP-20 sürümleri), LEASH, BONE ve daha fazlasını, ShibaDEX cüzdanından saklayabilecek ve takas edebilecek.

ShibaDEX kullanıcıları, SHIB’yi BTC, ETH, BNB, MATIC ve diğer birçok varlıkla kendi Blockchain’inde yerel olarak takas edebilecek.

Komodo Ocak ayında AtomicDEX protokolüne Polygon, Avalanche ve Harmony dahil olmak üzere bazı Blockchain protokollerinin entegrasyonunu duyurmuştu. Shiba Inu’nun kendi Blockchain’i dışında işlem görebilecek olması, tarihi bir gelişme olarak nitelendiriliyor.

CoinDesk


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin