featured

Shiba Inu fiyatını hareketlendirebilecek bir gelişme! Yeni ortaklık duyuruldu

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yatırımcıların yakından takip ettiği köpek temalı meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu’nun yeni ortaklığı fiyatını yukarı itmeye yardımcı olabilecek mi?

Gün geçtikçe Shiba Inu, hayranlarını onu kullanmalarının farklı yollarını sunan yeni ortaklıkları sayesinde memnun etmeye devam ediyor.

Yatırımcılar için popüler ödeme platformu NOWPayments’ın kripto kabul ve çekme hizmeti Switchere ile işbirliği içinde kullanıcılarının SHIB’de ödemeleri işlemesine izin vereceği biliniyordu. Plan oldukça basit. Alıcılar SHIB’de ödeme yapar, satıcılar çıktıda yetki alır. Böylece, SHIB hayranları ve sahipleri artık NOWPayments ile bağlantılı mağazalarda ödeme yapabilecek ve meme coin’leri ile daha fazla mal satın alabilecekler.

Shiba Inu

Yeni bir ortaklık, popüler meme coin’e büyük fayda sağlıyor. NOWPayments sayesinde, e-ticaret, kumarhaneler ve düzenli toplu perakende alışveriş gibi alanlarda SHIB kullanım alanı genişliyor. Böylece artık Twitch’teki bağışlar bile SHIB token’ı kullanılarak gönderilebiliyor.

Shiba Inu’ya olan ilgi artıyor

Özellikle büyük hizmetlerle ortaklaşa artan fayda, başka bir popüler meme coin olan DOGE’den ilham alınarak yaratılan bir Shiba Inu için gerçekten önemli bir gelişmedir. Kripto para biriminin büyük şirketler tarafından bir ödeme aracı olarak tanınması ve benimsenmesi, kripto meraklılarının projeyi daha ciddiye almasını sağlıyor.

Ancak bir yandan bazı analistlere göre dolaşımdaki coin sayısı hâlâ fahiş durumda. Mayıs ayında kripto piyasasında kurulan olumsuz konjonktürle birlikte SHIB token’ının fiyat düşüşünü durdurmasına ve geri adım atmasına izin vermiyor. Öte yandan Shiba Inu ekibi, her gün gördüğümüz gibi, projeyi kitlelere giderek daha aktif bir şekilde tanıtıyor. Bunlar da ona olan ilgiyi artırarak fiyatın yükselmesine katkı sağlayabilir.

U.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin