Analistler Shiba Inu fiyatının yükselişe geçeceğine inanıyor! İşte nedeni
Analistler Shiba Inu fiyatının yükselişe geçeceğine inanıyor! İşte nedeni

Analistler Shiba Inu fiyatının yükselişe geçeceğine inanıyor! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Dünyanın en büyük borsası Binance Shiba Inu kullanıcılarına 100.000 dolar teklif eden bir kampanya başlattı. Balinalar ise son fiyat düşüşünde kripto parayı almaya devam ediyor. Analistler, Shiba Inu fiyatının bir geri dönüş yapabileceğine ve yeni bir ivme kazanabileceğine inanıyor.

Shiba Inu fiyatındaki (SHIB) son düzeltmeye rağmen, analistler meme coin için yükseliş tespitinde bulundu. Dünyanın en büyük kripto borsası Binance, SHIB kullanıcılara 100.000 dolar teklif eden bir kampanya başlattı ve meme parasına olan talebi körükledi.

Analistler Shiba Inu fiyatının yakında patlayabileceğine inanıyor

Shiba Inu fiyatı, alıcıların kripto para için yükseliş olarak kabul edilen fiyat hareketini kontrol altına aldığı bir model olan üçlü dip oluşturdu. Shiba Inu fiyatı bir gecede %4 kayıp yaşadı. Buna rağmen analistler yükseliş görünümüne sahip ve bir toparlanma öngörüyor.

Hacimce dünyanın en büyük borsası olan Binance, SHIB’de 100.000 dolar veren bir kampanya başlattı. Kullanıcılar, ödülden paylarını borsada talep edebilecekler. Topluluk bunun Shiba Inu’nun benimsenmesini Binance’deki yatırımcılar arasında daha da artırabileceğine inanıyor. Yatıırımcılardan gelen talep artışı SHIB fiyatını yükseltebilir.

Son düzeltmede, meme coin’in fiyatı düşerken, Ethereum balinaları meme coini almaya devam ediyor. Bu, Shiba Inu fiyatı için bir yükseliş katalizörü olarak kabul ediliyor. SHIB şu anda altcoin ağındaki büyük cüzdan yatırımcıları arasında Ethereum olmayan en büyük holdingler arasında yer alıyor.

Analistler SHIB fiyat trendini değerlendirdi ve devam eden döngü için 0,0000227 doların destek olduğunu belirtiyor. Uzmanlar buna ek olarak Shiba Inu fiyatının teknik üçgende yükseldiğini belirtti. Meme coin’in, alıcıların kâr elde edebileceği 0,0000255 dolar seviyesinde dirence ulaşabileceğine inanıyorlar. Bir SHIB yardım rallisi devam ederse, azalan trend çizgisi, meme madeni parasının bir sonraki nereye gideceğini değerlendirmek için anahtar olabilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin