Shiba Inu ekibi, Metaverse dünyası için isim önerisi istiyor!
Shiba Inu ekibi, Metaverse dünyası için isim önerisi istiyor!

Shiba Inu ekibi, Metaverse dünyası için isim önerisi istiyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ekibi, topluluğu SHIB Metaverse haritasındaki konumlar için isim önerileri sunmaya davet etti. 23 Mart’taki bir Discord gönderisinde, Discord moderatörü Trophias, isimler için gereksinimleri detaylandıran bir gönderi yayınladı. Shiba Inu ekosistemiyle ilgili orijinal olmaları gerektiğini ayrıca vurguladı.

Shiba Inu Metaverse isimleri

Trophias, yeni bir Topluluk Adlandırma Geri Bildirim kanalında paylaşımda bulundu:

Yapılacak planlar arasında ekosistemin sunduğu en iyi şeyleri her zaman hatırlatacak ve çevre için daha da sürükleyici deneyim yaratacak uzun süreli anılar sağlamak için topluluktan en iyi isimleri arıyoruz. Adlandırmaya açık metaverse haritasındaki kategoriler şunlardır:

“Yollar, caddeler, bulvarlar, merkezler, parklar ve plazalar dahil.”

En popüler önerilerden biri, “Bir yerlerde bir ‘Central Bark’ parkı olmalı” diyen ShibInformer’dan geldi. Topluluktan tepki alan diğer öneriler şu şekilde yer alıyor:

“1 Cent Bulvarı, Shiboshi Şöhret Kaldırımı, Bone Bulvarı, Penny Lane, Trifecta Bulvarı, ShyTown ve Wen Bulvarı.”

Daha ayrıntılı tekliflerden bazıları, Metaverse’in ekip üyelerinin adını taşıması oldu. Bir kullanıcı şu öneride bulundu:

“Gerçek hayatta bazen sokaklara ve bulvarlara toplumumuzda iz bırakan, bizim durumumuzda ShibArmy topluluğu ve ekosisteminde olumlu bir iz bırakan kişilerin adlarını veriyoruz. Topluluğumuzun katılımları ve destekleri için ne kadar takdir edildiğini ödüllendirildiğini göstermenin iyi bir yolu olacağını düşünüyorum.”

Kullanıcı, bunun Ryoshi, Shytoshi Kusama gibi kişileri ve Shiba geliştirme ekibinin üyelerini içerebileceğini ekledi. Topluluk tarafından gelen önerilerden biri de ekosistemle ilgili projelerin oluşturulmasına yardımcı olanların adını taşıyan yerleri içerebileceğini öne sürdüler. Bunlar, sırasıyla Shiba moda çizgisinde ve Shiba Inu Oyunlarında yer alan John Richmond ve William Volk’u içerebilir.

Bir Shiba metaverse haritasının varlığı ilk olarak Penny olarak bilinen Shiba geliştiricisi Eric M tarafından Discord’da doğrulandı. İsim gönderimleri, son teslim tarihinin ne zaman olduğu konusunda şu anda verilen net bir tarih bulunmuyor. Shiba Land satışı yayınlanmadan önce bunun kapanacağını tahmin ediyoruz.

gfinityesports


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin