featured

Shiba Inu, fiyat durgunluğuna rağmen hâlâ balinaların gözdesi! Bu, bir yükseliş işareti olabilir mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu fiyatı, bir ivme kazanamadı ve durgun kalmaya devam ediyor.

5,45 milyar dolarlık piyasa değeri ile kripto para piyasasındaki genel sıralamada 15. sıradaki yerini koruyor. Buna rağmen, mevcut fiyatı yatırımcıları mutlu etmeye yetmiyor.

Coingecko’nun verilerine göre bu yazının yazıldığı sırada Shiba Inu, 0,00000925 dolar civarında işlem görüyor. Bu da son 7 gün içinde sadece %2,5 oranında değer kazandığı anlamına geliyor.

Aynı zaman diliminde rakibi Dogecoin %22 oranında bir artış kaydetti ve şu anda 0,099840 dolar civarında işlem görüyor.

Yine de, bu performansına rağmen Shiba Inu, büyük yatırımcıların dikkatini çekmeye devam ediyor. Gözde meme coin, hâlâ Ethereum balinalarının gözdesi.

Balinalar Shiba Inu tutmaya devam ediyor

Kripto balina takipçisi Whalestats, kısa süre önce Twitter aracılığıyla şu anda en iyi 500 Ethereum balinasının portföyünün bir parçasını oluşturan en iyi varlıklar hakkında bazı bilgiler paylaştı.

Verilere göre Shiba Inu, 76,576,704 dolarlık miktarı ile yatırımcılar tarafından tutulan en büyük kripto para birimi oldu.

İlginç bir şekilde, bu balinalar aynı zamanda 50 milyon doların üzerinde bilinmeyen token’a sahipken, Uniswap (UNI) ilk 3’e girmeyi başardı. Balinaların elinde tuttuğu UNI token’larının değeri 45 milyon dolardan fazla.

Shiba Inu, oldukça kasvetli bir yıl geçirdi. Analistler 2023 yılında bu kara bulutların dağılacağını düşünüyor.

Shiba Inu

Fiyat yakında hareketlenebilir

SHIB şu anda değerini artırma açısından önemli bir ilerleme kaydetmiyor olsa da, MVRV oranı yükselmeye devam ediyor. Bu da varlığın yakında yukarı yönlü bir kırılma için hazırlanabileceğinin sinyalini veriyor.

Sosyal hâkimiyeti de geçen hafta güçlü yaşam belirtileri gösterdi ve birden fazla kez yükseldi. Bu da meme coin’in kripto topluluğunun dikkatini çektiğini gösteriyor.

Ayrıca kısa bir süre önce Shiba Inu, belirli bir İsveç spor otomobil markası için ödeme olarak kullanılmasına izin verildiği için dikkatleri üzerine çekti.

Son olarak, SHIB için borsalardaki net mevduat düşük kalmaya devam ediyor. Bu da onu sürekli olarak daha düşük fiyat seviyelerine çekmek için ezici bir satış baskısı olmadığını gösteriyor.

Bitcoinist


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin