featured

Shiba Inu balinaları büyük hamleler yapıyor! Meme coin’in fiyatında patlama yaşanabilir

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki en gözde meme coin’lerden bir tanesi olan Shiba Inu, balina işlemlerinde büyük bir artışa şahit oldu. Shiba Inu balina işlemleri bir gecede %85 artarak büyük hacimli işlemlerde bir artış olduğunu gösterdi.

ABD TÜFE duyurusunu izleyen konsolidasyondan sonra daha geniş kripto piyasası toparlandıkça, Shiba Inu fiyatı bir yükseliş trendi başladı.

Analistler, SHIB için trendin tersine dönebileceğine inanıyor. Shiba Inu, son çöküşten balina aktivitesindeki artışla kurtuldu. 100,000 dolar ve üzeri büyük cüzdan işlemleri, balinalar tarafından alım/satım ile ilişkilendirilir ve genellikle oynaklığın göstergesidir.

Shiba Inu balinaları hareket halinde

Shiba Inu balinaları faaliyetlerini artırdı. 100,000 dolar değerindeki işlemler son bir günde %85 oranında arttı. Tipik olarak büyük ani işlem artışları, varlığın fiyatının oynaklığı ile ilişkilidir. IntoTheBlock’tan alınan verilere göre, SHIB ağındaki büyük işlemler arttı.

Balinalar ya alıyor ya da satıyor. Dolayısıyla SHIB fiyatı, bir yükselme ya da kırılma noktasında. Meme coin, piyasa liderleri olan Bitcoin ve Ethereum ile birlikte %7,68 oranında kazanç sağlayarak toparlanmaya başladı.

Shiba Inu

En iyi 100 Shiba Inu sahibi cüzdanını analiz eden bir kripto istihbarat platformu olan WhaleStats’tan alınan verilere dayanarak, aktif adreslerde %33’lük bir artış olduğu görülüyor. Balina ticaret hacmi net akışta %50 oranında arttı. SHIB, Ethereum balinaları tarafından tutulan ilk 100 kripto para biriminde tercih edilen bir konuma sahip olmaya devam ediyor.

Dogecoin katili, tüm zamanların en yüksek seviyesini temsil eden yeni bir dönüm noktasına ulaştı. 1,201,904 adres, meme coin’in 0,000010 dolar seviyesini geri kazanmasının ardından biriktirmeye devam ediyor.

SHIB fiyat trendi yakında tersine dönebilir

Analistler, SHIB fiyat trendini değerlendirdi ve meme coin’in 0,0000095 dolarda bulunan destek noktasının üzerinde rahatça kalabildiğini belirtti. Meme coin, 200 günlük EMA seviyesinde destek noktasına sahiptir. 0,0000083 dolar ile 0,0000093 dolar arasındaki bölge meme coin için oldukça kritiktir. Analistler, Shiba Inu fiyatının kırılganlığına rağmen toparlanabileceğine inanıyor.

Analistler, SHIB fiyatının 0,0000139 doları kırarak yükseliş tezini doğrulayabileceğine inanıyor.

Fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin