Shiba Inu, piyasadaki ayı eğiliminin şiddetlenmesinin ardından balina cüzdanlarındaki konumunu kaybediyor

Shiba Inu Balinaları bir günde 400 milyon dolarlık SHIB sattı, Shiba’dan vaz mı geçiyorlar?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu balinaları, piyasadaki ayı eğiliminin şiddetlenmesinin ardından 400 milyon dolar değerinde SHIB sattı. Ethereum ağındaki en büyük adres, 2021’de kripto para piyasasındaki üçüncü en güçlü düzeltmeden fonlarının çoğunu düşürmeden başarıyla kurtuldu, ancak WhaleStats izleme hizmetine göre, bazı büyük balinalar alıcılara 400 milyon dolar değerinde SHIB bırakarak Shiba Inu’dan kurtulmaya karar verdi.

Shiba Inu balinaları, SHIB varlıklarının yaklaşık 400 milyon dolarını satmış olsalar da şaka parası hala adreslerindeki tokenlerin çoğunu işgal ediyor ve USDC stabilcoin’e en yakın rakip.

Shiba Inu balinaları ve SHIB’in piyasa performansı

Mevcut piyasadaki ve SHIB’nin piyasa performansındaki ayı döngüsü muhtemelen Shiba Inu balinalarının yaptığı büyük satışların ana nedeni. TradingView’e göre, Shiba Inu önceki ATH’ye ulaştığından beri değerini kaybetmeye devam ediyor.

Shiba Inu Whales holdings

Shiba, piyasada izlenen en yüksek değerinden bu yana %62 düştü. Token, yeni bir büyüme döngüsü başlatmaya çalışsa da, orta aşamada rallileri körükleyen perakende tüccarların satın alma gücünün olmaması nedeniyle bunu başaramadı.

Hem ticaret hem de işlem hacmi göstergelerine göre, perakende tüccarlar Shiba Inu’yu bırakıyor ve diğer kripto para birimlerine geçiyor. WhaleStats’a göre, piyasadaki satın alma gücünün çoğunluğundan balinalar sorumludur. SHIB’nin ATH’sinden bu yana, balinalar her büyük düşüşten sonra varlığı sürekli olarak satın aldı.

Balina trendleri nasıl değişir?

Kripto para piyasasındaki ayı eğiliminin şiddetlenmesiyle birlikte, balinalar, varlıklarını, daha küçük ve durumu daha iyi olan altcoinler’e, güçlü oynaklık artışlarına maruz kalan sabit kripto paralara veya büyük paralara kaydırma eğilimindedir.

Shiba Inu Daily Chart

Ancak aynı zamanda, Shiba daha önce piyasadaki en iyi performans gösteren kripto paralardan biriydi. Doge ve Avax gibi altcoinler değerlerinin yaklaşık yüzde 20 ila 25’ini kaybederken, Shib günlük yüzde 15 kayıpla işlem görüyordu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin