featured

Boğalar savaşı bırakmıyor! SHIB yatırımcılarının yüzü gülecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki köpek temalı meme coin’lerden bir tanesi olan SHIB, bugünkü işlem seansına daha düşük bir fiyat ile başladı. Ancak öğleden sonraki zaman dilimi içerisinde keskin bir şekilde toparlandı.  Grafiklerde mart ayının başından beri uzun bir konsolidasyon görülüyor. 0,000022 dolar civarını yatırımcıların indirimli bir fiyat olarak görüp satın almaya başlaması SHIB için olumlu bir hareket olacaktır. Bunun sonucunda da yukarı yönlü bir hareket başlayabilir.

SHIB

Shiba Inu’nun fiyatı, Ekim 2021’den bu yana uzun vadeli bir düşüş trendinde. Meme coin, 0,00002080 dolar seviyesinde bulunan güçlü destek noktasını korumaya devam ediyor. Günlük grafikte bir yükseliş mum çubuğu formasyonunun oluşması, kısa vadede fiyatta bir geri sıçrama olduğunu gösteriyor.

Son zamanlardaki düşüş hareketi, meme coin’in fiyatını yeni bir yükseliş için harekete geçirebilecek kritik bir talep bölgesine doğru itti.

SHIB fiyatı geri dönüş arıyor

Günlük grafikteki son fiyat hareketinde, geniş dalgalanma fark edildiğinden altcoin’den para kazanmak isteyen yatırımcıların kafasını karıştı. SHIB, gün boyunca karışık sinyaller vererek 0,000022 dolar seviyesindeki en düşük seviyesini test etmek için 0,000024 dolardan aşağı doğru bir salınım yaptı.

13 Nisan’da grafiklerde “Dragonfly Doji” mum çubuğunun oluşumu, boğaların 7 Şubat’tan bu yana gerçekleştirdikleri en büyük tek günlük hareketin ardından tükendiğini ve bu nedenle hareketin tersine çevrildiğini gösteriyor. Sonuç olarak, son iki hafta boyunca token 0,0000020 dolar seviyesine yakın bir düşüş yaşadı.

SHIB grafik

Şimdi, grafiklerdeki yukarı yönlü bir dönüş şekli, boğaları fiyatta hızlı bir toparlanma için umutlu kılıyor. İlk yukarı yönlü hedef 50 günlük EMA seviyesindeki 0,000025 dolar.

Ardından, boğalar fiyatı 0,0000028 dolara çıkarmaya çalışacaktır.

Aksine, işlem seansının en düşük seviyesinin altında bir kırılma yükseliş tezini geçersiz kılacaktır. Bu durumda, fiyat 0,000024 dolardan 11 Nisan’daki en düşük seviyelerine geri dönecektir. Teknik göstergelerden RSI, 47 endeksinde işlem görüyor.

SHIB, bu yazının yazıldığı sırada son 24 saatte %2,32 oranında bir yükseliş ile 0,000024 dolardan işlem görüyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin