SHIB ekosistemi için sıcak gelişme: Yeni bir listeleme haberi geldi!
SHIB ekosistemi için sıcak gelişme: Yeni bir listeleme haberi geldi!

SHIB ekosistemi için sıcak gelişme: Yeni bir listeleme haberi geldi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Shiba Inu ekosisteminin yönetişim simgesi olan Bone ShibaSwap (BONE) yeni bir listeleme yaptı. Bu kez, bir saklama cüzdanı ve tek noktadan alışveriş platformu olan Cwallet (eski adıyla CCTIP), BONE’a desteğini duyurdu.

https://twitter.com/cctip_com/status/1633805516114890754

Bu, Shiba Inu ekibinin Shibarium beta sürümünün yakında piyasaya sürüleceğini açıklamasından sonra üçüncü BONE listesi olacak.

2014 yılına dayanan kripto endüstrisindeki en eski kripto para borsalarından biri olan Poloniex, platformunda BONE ShibaSwap’in (BONE) listelendiğini duyurdu. Ayrıca BRL/BONE çifti listesi, Brezilya kripto para birimi varlık borsası NovaDAX tarafından açıklandı.

Bildirildiği üzere Shiba Inu ekibi, Shibarium beta sürümünün bu hafta piyasaya sürüleceğine dair heyecan verici bir duyuru yaptı. Haftanın bitmesine 48 saatten az bir süre kala Shiba Inu topluluğu çok istekli görünüyor.

Shiba Inu’nun lider geliştiricisi Shytoshi Kusama, SHIBARMY, DYOR ve shibarium etiketleri içeren yakın tarihli bir tweet’te topluluğa “Lütfen resmi duyuruları bekleyin” dedi.

Shiba Inu (SHIB) SXSW’de göz kamaştırıyor

Shiba Inu baş geliştiricisi Shytoshi Kusama, Twitter’da SHIB’in SXSW konferansındaki varlığını gösteren bir fotoğraf yayınladı.

Shiba Inu, XR Deneyiminin bir parçası olarak öne çıkacak. Bildirildiği üzere Shiba Inu ekibi, metaverse SXSW’ye vardığında “metaverse happy hour” etiketli bir kutlamaya ev sahipliği yapacağını duyurdu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin