SEC'ten Bitcoin ETF kararı
SEC'ten Bitcoin ETF kararı

Sıcak gelişme: SEC’ten Bitcoin ETF hakkında yeni karar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC), NYDOG’un Bitcoin ETF’si için erteleme kararı aldı. Bugün kayıtlara geçen SEC kararı ile bir spot Bitcoin borsa yatırım fonu (ETF) daha ertelenmiş oldu.

SEC, Bitcoin ETF’yi bir kez daha erteledi

Erteleme kararıyla ilgili yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı:

“Komisyon, önerilen kural değişikliğini onaylayan veya reddeden bir emir vermek için daha uzun bir süre belirlemenin uygun olduğunu, böylece önerilen kural değişikliğini ve teklif edilen yorumlarda dile getirilen sorunları dikkate almak için yeterli zamana sahip olacağını tespit etti.”

16 Mart’a kadar yanıt bekleniyor

Komisyon ek bir 60 gün belirledi. NYDIG teklife 16 Mart’a kadar bir yanıt bekliyor. NYSE Arca, ürünü ilk olarak 30 Haziran 2021’de listelemek için başvuruda bulunmuştu. SEC daha önce de Bitcoin ETF konusunda sayısız erteleme kararı almıştı.

Pek çok ertelemenin ardından SEC kısa süre önce  VanEck, WisdomTree, Kryptoin ve Valkyrie’nin teklif ettiği ETF ürünlerine ret yanıtı vermişti. NYDOG’un da aynı kadere sahip olup olmadığını zaman gösterecek.

theblockcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin