featured

Satış baskısı artarken XLM düşüşü derinleşebilir! İşte, kritik seviyeler…

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasındaki altcoin’lerden bir tanesi olan XLM, son 24 saat içinde %3,26 oranında bir düşüş yaşadı ve bu yazının yazıldığı sırada 0,0914 dolar civarında işlem görüyor. Eğer düşüş derinleşirse fiyat 0,08871 dolardaki destek noktasına kadar gerileyebilir.

Stellar (XLM) analizi, düşüş eğiliminin piyasanın kontrolünü ele geçirdiğini gösteriyor. Satış baskısı artarken, fiyat düşüşü derinleşiyor.

XLM grafik

Alıcılar fiyatı yükseltirken 0,09536 dolarda bulunan direnç noktası test edilmişti. Ancak ardından ayılar piyasaya geri döndü ve altcoin’in fiyatı yeniden 0,095 doların altına düştü.

Bu düşüş baskısı devam ederse, XLM fiyatı 0,08871 dolarda bulunan destek noktasına doğru hareket edebilir. Öte yandan, eğer boğalar fiyatları yükseltmeyi başarabilir ve 0,09536 dolardaki mevcut direnci kırabilirse, bir sonraki direnç olan 0,10 doların yeniden test edildiğini görebiliriz.

XLM için 24 saatlik işlem hacmi 129 milyon dolara düştü ve hâlâ önceki seviyelerin çok altında. Bu da yatırımcıların piyasadaki düşüş eğilimi nedeniyle işlem yapmakta isteksiz olduğunu gösteriyor. XLM token’ının piyasa değeri de son 24 saatte %3’ten fazla düşüşle 2,47 milyar dolara geriledi.

Teknik göstergeler ayıların lehine

XLM için günlük teknik göstergeler düşüş eğilimini koruyor. RSI göstergesi nötr bölgede 57,82 işaretinde yer alıyor. Ancak ayılar güçlerini korumayı başarırsa RSI’ın aşırı satım bölgesine doğru ilerlediğini görebiliriz. MACD göstergesi de düşüş modunda ve sinyal çizgisinin altını geçerek daha fazla aşağı yönlü hareketin mümkün olduğunu gösteriyor.

Günlük grafikteki Bollinger bantları da daraldığı için düşüş eğilimi gösteriyor. Bu da altcoin’in düşük volatilite yaşayabileceği anlamına geliyor. Üst Bollinger bandı şu anda 0,0944 dolarda bulunuyor ve bu seviye altcoin için güçlü bir direnç olabilir. Alt bant ise şu anda 0,07592 dolarda ve düşüş momentumu devam ederse destek görevi görebilir.

Genel olarak, XLM piyasasındaki düşüş baskısı artıyor. Ayılar piyasanın kontrolünü elinde tutarsa ​​daha fazla düzeltme görebiliriz. Satış baskısının yeni bir destek oluşana kadar devam etmesi muhtemeldir. Kilit seviyeler sırasıyla 0,09536 dolar ve 0,08871 dolar seviyelerinde. Altcoin’in bu seviyelerdeki hareketi gelecekti eğilimin yönünü belirleyecektir.

CoinEdition


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin