featured

Piyasadaki satın alma dalgası AVAX fiyatını olumlu etkiledi! Yeni hedef 100 dolar!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasına olan ilginin yeniden canlanmasıyla birlikte AVAX fiyatı da iki günlük rallinin ardından bir nefes almış gibi görünüyor. Altcoin için tavan fiyat yeniden test edildiğinden yukarı yönlü bir potansiyel mevcut. Kritik seviyelerin üzerinde bir kırılma ile düşüş trendinden kurtulan boğalar yeniden direksiyona geçmeye hazır.

Bu hafta itibariyle kripto para piyasasına olan ilginin artması AVAX fiyatını da keskin bir yükseliş trendi içine soktu. Rusya’da ödeme araçlarını sınırlayan çok sayıda yaptırımla birlikte yerel halk, mallar için alternatif bir ödeme aracı olarak giderek artan bir şekilde kripto para birimleri satın alıyor.

Çok riskli bir ortamda kripto para birimlerine yeniden ilgi, Avalanche boğalarının Aralık 2021’den bu yana düşüş trendini kırabilecek bir yükseliş trendi başlatmasına neden oldu.

AVAX boğaları aralık ayından beri var olan düşüş trendini kırmaya teşvik edildi

Avalanche boğaları, daha fazla teknik göstergenin kendi lehine işlem görmeye başlamasının ardından genel anlamda bir yükseliş trendi içine girdiler. Mevcut yaptırımlar, Rus halkını bu yaptırımlardan kaçınmak için alternatif bir ödeme aracı olarak kripto para birimlerine itmekle kalmıyor, merkez bankaları da yakın vadede faiz artırımlarını sınırlamaya başlayacaklarının sinyallerini veriyor. Bu, risk alma hissini besliyor. Ayrıca yatırımcıların yönetim kurulu genelinde kripto para birimleri kullandığını da gösteriyor.

AVAX kapak

Yatırımcılar, AVAX’a yatırım yapmadan önce altcoin’in bir nefes alması beklemeli. Altcoin için kritik bir seviye olan 90 doların kırılması oldukça önemli bir engel olarak bulunuyor. Ancak aşağıdan gelen baskıyla, 90 dolar seviyesi kırıldığında büyük bir patlama görmeyi bekleyin. %15 oranında sağlam bir ralli kendini gösterebilir. Bu ralli ile aralık ayından bu yana mevcut olan düşüş trendini kıran hareketle birlikte 100 dolara ve aylık direnç noktasına dokunabilir.

Baskının artmaya devam etmesi ve Rusya ile Ukrayna arasındaki gerilimin artmasıyla birlikte küresel piyasalar bir kez daha geri plana atılabilir. Yatırımcıların yine kripto para birimlerinden kaçtığını ve AVAX fiyatının destek noktaları olan 70 dolar veya 66,47 dolara düştüğü görülebilir. Daha kötü bir senaryo ise nükleer silahların kullanıldığı bir duyumda görülebilir. Bu gerçekleşirse altcoin 50,92 dolara kadar gerileyebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin