Sandbox yükselişin ardından düzeltme yapıyor; SAND fiyatı için takip edilecek seviyeler!
Sandbox yükselişin ardından düzeltme yapıyor; SAND fiyatı için takip edilecek seviyeler!

Sandbox yükselişin ardından düzeltme yapıyor; SAND fiyatı için takip edilecek seviyeler!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Sandbox (SAND) fiyatı, yatırımcılar kazançlarından para kazanmasının ardından düşüşe geçti.ikinci bir gün için azalmaya başlar. Küresel piyasalarda olumsuz bir hava mevcutken SAND fiyatı da gerilemeye başladı.

Sandbox fiyatlarının yeni alıcılarla ralliyi yeniden başlatmak için destek aramasını beklemekte fayda var. Sandbox (SAND), küresel piyasaların Omicron varyantının etkisiyle iki gündür düşüş yaşıyor. Yatırımcılar paralarını çekmeye başlıyor, bu da SAND’ın 5,70 dolara kadar gerilemesine neden olabilir.

Sandbox (SAND) fiyatı düzeltme yapıyor!

Sandbox, yatırımcıların Noel rallisiyle birlikte %40 oranında artış kaydetti. SAND’daki fiyat hareketi, boğaların destek aramasıyla bugün tekrar değişimin içine girdi. Bu ilk destek, mevcut fiyat hareketinden hâlâ %10 kadar.

Aylık pivotun devreye girmesiyle SAND fiyatı gün boyunca 5,70 dolara yakın aylık pivota doğru daha da düşmesini beklemekte fayda var. Bu seviye geçerli olmazsa yatırımcılar mavi yükselen trend çizgisi ile sarı azalan trend çizgisi arasındaki kesişimi aramak isteyebilir ve bu da fiyat için önemli bir fırsat olabilir.

Sandbox daily chart

Önümüzdeki günlerde hacimler oldukça zayıf olduğu için, duyarlılık hızla riske dönüşebilir. Fiyatta herhangi bir kırılma yaşarsa bir sonraki hedef 7,17 dolar olabilir. Bir kez orada, yatırımcılar tekrar fiyat hareketine girmek ve yükseliş sinyallerine atlamak istemeleri muhtemel bir durum. Bu, 7,17 dolardan 8,80 dolara ve muhtemelen tüm zamanların en yüksek seviyelerine kadar değişen fiyat hareketlerini gösterebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin