Sandbox ile Suudi Arabistan, Metaverse için anlaşma sağladı!

Sandbox analizi: SAND yeniden 1,5 doları hedefliyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Geçtiğimiz hafta iyi bir performans gösteren Sandbox, daha sonrasında kar satışlarıyla baskılandı. Kar satışlarının gelmesi varlığın yeniden 1 doları test etmesine neden oldu.

Haziran ayında yaptığı anlaşmalarla yeniden ön plana çıkan Metaverse coin’i yatırımcıların ilgisini çekebildi. İyi bir yatırım ve hacim kazanmasıyla kısa vadede direnç bölgesini hedefledi. Sandbox analizi için yeniden belirtilen hedef gelecek mi? İşte grafik ve analiz detayı…

Kupa ve kulp formasyonunun etkisi altında, SAND fiyatı 1,28 dolarlık dirençten %20’lik bir geri çekilme fırsatı sundu. Haftanın ilk günün, kripto para fiyatı önemli bir girişe tanık oldu. Şu anda 1,19 dolardan işlem gördüğü yerde %12,5 daha yükseldi. Sürekli satın alma, bir kurtarma fırsatı sunarak 1,28 dolarlık boyun çizgisini kırabilir.

Sandbox analizi: Fiyat yönünü belli edecek mi?

SAND fiyatları, 1$ işaretinin altındaki düşüş eğiliminin ardından Haziran ortasında 0.68$ destek seviyesinden yükselişe geçti. Bununla birlikte, SAND alıcıları, 50 günlük SMA’dan aşağı yönlü bir geri çekilmeyle sonuçlanan satın alma baskısını sürdüremedi ve 1 dolarlık bir kırılmanın yeniden test edilmesiyle sonuçlandı.

Doji Candle formasyonu bir kupayı tamamlamak ve desen oluşumunu işlemek için bir yükseliş dönüşü sergiler. İşlem hacmindeki düşüş eğilimi ile belirginleşen yükseliş desteği eksikliği, yükseliş başarısızlığı konusunda uyarıda bulunuyor.

Alıcılar formasyon oluşumunu tamamlamayı başarırsa, piyasa fiyatı yükseliş kırılmasında 50 günlük SMA’yı aşacak ve potansiyel olarak 1,50 doları aşacaktır.

Teknik gösterge

  • Bollinger Band göstergesi: 24 Haziran’da SAND gösterge orta çizgisini kırarak alıcıların trend kontrolünü satıcılardan aldığını gösterdi. Ayrıca, 1 dolarlık psikolojik destekle uyumlu bu nötr çizgi, yükseliş toparlanmasını destekledi.
  • OBV göstergesi: son fiyat artışına yanıt olarak OBV eğiminde önemli bir artış, gerçek bir toparlanma rallisini vurguluyor.
  • Direnç seviyeleri – 1,2 dolar ve 1,53 dolar
  • Destek seviyeleri – 0,98 ABD doları ve 0,79 ABD doları

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin