featured

SAND, yükseliş ivmesi kazanabilmek için yeterli gücü toplayabilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Kripto para piyasasında yakından takip edilen altcoin’lerden bir tanesi olan SAND, mevcut fiyat aralığında bir süredir konsolide olmuş durumda. 2,8 dolarlık fiyat seviyesi, sağlıklı bir taban olarak görev görüyor. Bununla birlikte, yatay fiyat hareketinin azalan direnç noktasına yaklaştığı için yakında test görebiliriz.

SAND’ın uzun vadeli fiyat hareketi, destek ve direncin altında azalan bir fiyat kanalı içinde kısıtlandı. Bu nedenle, bir kırılma olmadıkça direnç çizgisiyle etkileşimin bir miktar olumsuzluk yaratması bekleniyor. Bu durumda, fiyatın önümüzdeki birkaç gün içinde bir miktar düşüş yaşayacağını görebiliriz.

Mevcut destek noktasının gücünü test etme

SAND’ın fiyat hareketinin sonucu, mevcut destek noktasının güçlü bir temel üzerine kurulu olup olmadığına bağlı olacaktır. Fiyat, temel ölçütlerdeki değişikliklerin ortasında çok fazla aşağı veya yukarı yönlü hareket etmedi. Örneğin, piyasa değeri, hacim artışıyla birlikte dikkate değer bir artış kaydetti. Ancak balinaların elindeki arz, son iki günde oldukça arttı.

SAND grafik

Altcoin’in fiyat hareketi, balina adreslerinden çıkışları yansıtmak için neredeyse hiçbir önemli olumsuzluk kaydetmedi. Tedarik dinamikleri de benzer bir sonucu ortaya koyuyor. Örneğin, bir milyon ile 10 milyon arasındaki adreslerin bakiyesi, 1 Haziran’dan 7 Haziran’a kadar %4,42’den %4,4’e yükseldi. Ancak 8 Haziran’ın son 24 saatinde biraz düştü.

Aynı dönemde, elinde 10 milyondan fazla token tutan adreslerin bakiyesi %90,64’ten %90,27’ye hafif bir düşüş gösterdi. Ancak 8 Haziran’ın son 24 saatinde %90,55’e sıçradı. Bu değişikliklerin hiçbiri önemli bir fiyat değişikliğini tetiklemedi.

Fiyat, mevcut aralığın dışına çıkabilecek mi?

Altcoin’in arz dağılımındaki değişikliklere rağmen önemli bir fiyat değişikliğinin olmaması, güçlü bir zeminin işareti olarak kabul edilebilir. Destek noktası güçlü kalmaya devam ederse, SAND’ın yanal fiyat hareketi direnç çizgisini kırabilir.

Bir kırılma şu anda mümkün olsa da, diğer olasılıkları da belirtmekte fayda var. Eğer genel piyasa görünümü olumsuza dönerse, destek noktası aşağı yönlü kırılabilir. Diğer olasılık ise sağlıklı bir oynaklığın geri dönüşüdür. Bu da mevcut aralığın kırılmasına neden olacaktır. SAND, sonunda bu olasılıklardan herhangi biriyle yüzleşmek zorunda kalacak. Ancak hangisinin olacağı henüz belli değil.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin