Bitcoin madenci şirketi, iflas başvurusunda bulundu

Sadece 2 milyon kaldı: Bitcoin madenciliğinde geri sayım başladı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Bitcoin madenciliği için yeni bir dönüm noktası gerçekleşti. Amiral gemisi dijital varlık Bitcoin, 19 milyon token çıkarıldığı için dün önemli bir gelişmeye tanık oldu. Bu, varlığın bir kısmına sahip olmakla ilgilenen herkes için kripto paradan yalnızca iki milyon birim kaldığı anlamına geliyor.

Çıktığı günden bu yana her zaman tartışma konusu olan BTC şimdilerde arzının neredeyse piyasada yer alacak. Zaman içinde madencilerin başarısıyla birlikte ortaya çıkan Bitcoin sayısı artık sona yaklaşıyor. Dün bir milat olarak yeniden kayıtlara geçti.

Bitcoin topluluğunun birkaç üyesi, olayın önemine dikkat çekerken, dönüm noktası başarısını kutlamak için hızlı olduğunu düşünüyor. Kryptovault CEO’su Kjetil Hove Pettersen, çıkarılacak sadece iki milyon Bitcoin kaldığını müjdeli bir şekilde söylüyor. Ancak birçoğu bunun küçük bir sayı olduğuna inansa da, kalan birimlerin önümüzdeki madencilik günlerinin en iyilerini temsil edebileceğini düşünüyor.

Bitcoin madenciliği için sırada ne var?

Bitcoin topluluğunun madencilik dönüm noktasında anıtsal bir olaya tanık olduğuna şüphe olmasa da, kripto para için bu inanılmaz dönüm noktasından sonra ne olacağını sormaktan başka bir şey yapılamaz.

Unutulmaması gereken ilk şey, Bitcoin’in 19 milyon Bitcoin’i çıkarması 13 yıl alırken, kalan 2 milyon birim kripto paranın en az önümüzdeki 100 yıl boyunca çıkarılmayacağı. Yani 2 milyon az bir sayı olsa da bu miktarın çıkarılması yıllar alacak. Ancak yine de 19 milyan tane BTC’nin çıkarılmış olması büyük bir başarı.

Unutulmaması gereken bir diğer önemli nokta ise, 6.25 BTC’lik mevcut blok ödülünün 2024 yılına kadar 4 BTC’nin altına düşmesi bekleniyor. Bu yarılanma olayı, ödül 100 yıl içinde gerçekleşeceği tahmin edilen blok başına sadece 0.00000001BTC olana kadar devam edecek.

En son bitcoin ne zaman çıkacak?

Tahmin edilenlere göre son Bitcoin’in 2140 yılı civarında çıkması bekleniyor. Kim bilir kaçıncı nesil en son Bitcoin’i görmüş olacak.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin