Rockefeller yetikilisi Bitcoin'in geri döneceğini söyledi!
Rockefeller yetikilisi Bitcoin'in geri döneceğini söyledi!

Rockefeller yetikilisi Bitcoin’in geri döneceğini söyledi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Rockefeller International’ın başkanı Ruchir Sharma kısa süre önce CoinDesk First Mover TV programında Bitcoin’in kısa bir süre sonra tüm zamanların zirvesine ulaşacağını söyledi. Bitcoin’in birkaç ay öncesine kıyasla oldukça düşük seviyelerden işlem görüyor. Kripto uzmanlarının çoğu boğaların yakında sezonuna sahip olabileceği düşünüyor.

Rockefeller International Genel Müdürü ve aynı zamanda bankacılık devi Morgan Stanley’nin (MS) eski yükselen piyasa yatırımcısı ve New York Times’ın en çok satan yazarı Ruchir Sharma BTC fiyatıyla ilgili görüşlerini paylaştı.

Altcoinler ne zaman yükselecek?

Sharma, Bitcoin fiyat düşüşünü bir ihtiyaç olarak nitelendirdi. Sharma ayrıca Bitcoin’in geri dönüşünün, 2000’lerin başında yaşanan e-ticaret devi Amazon’un (AMZN) geri dönüşü gibi olabileceğini söyledi. Sharma, Amazon’un bir kez daha düşüşüne atıfta bulunarak şirketin iyileşmesinin hemen olmadığını kaydetti ve ayrıca şimdilik “Bitcoin’in bu spekülatif çılgınlıkta kaldığını” belirtti.

Diğer dijital varlıklar hakkında soru sorulduğunda Sharma, önümüzdeki altı ayın altcoinlerde ve diğer dijital varlıklarda daha fazla düşüş kaydedebileceğini düşündüğünü ve bunun kısmen ABD enflasyonuna ve genel olarak hisse senetlerindeki düşüşe bağlı olduğunu belirtti. Sharma, tipik ayı piyasalarının genellikle yaklaşık bir yıl sürebileceğini belirtti.

zycrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin