Ripple XRP'de aylar sonra ilk defa Golden Cross görüldü!
Ripple XRP'de aylar sonra ilk defa Golden Cross görüldü!

Ripple XRP’de aylar sonra ilk defa Golden Cross görüldü!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Golden cross geçmişte XRP listelerinde birkaç kez göründü. XRP aylar sonra ilk Golden cross’u gerçekleştirdi. XRP fiyat grafiği, analistler tarafından boğa piyasası göstergesi olarak kabul edilen 15 ay içinde ilk Golden cross’u yaptı. XRP’nin günlük hareketli ortalaması (MA) 50, 23 Ekim’de hareketli ortalama (MA) 200’ün üzerine çıkarak, uzun vadeli bir yükseliş göstergesi olan “altın geçiş” olarak adlandırılan bir fiyat grafiği modelini doğruladı.

TradingView

Golden cross geçmişte XRP listelerinde birkaç kez göründü. Son oluşumu 17 Temmuz 2021 tarihinde gerçekleşmişti. Bundan sonra fiyat %176 oranında artış yaşamıştı. XRP aşağı yönlü gidişatı tersine çevirmeden önce 1,41 dolardan zirve yaptı.

Golden cross, yatırımcılarve analistler tarafından sıklıkla tanımlanmış bir yükseliş trendinin sinyali olarak görülür. Sonuç olarak, en son çapraz, trendi takip eden yatırımcılar daha fazla alım ilgisi çekebilir ve ek fiyat artışlarını körükleyebilir.

İşte önemli fiyat hedefleri

XRP’nin günlük grafiği, Eylül ayında kazançları sınırlayan 0,558 dolarda bir engel gösteriyor. Ayrıca Aralık 2021’den bu yana sınırlı ilerleme gösteren 0,91 ila 1 dolar arasındaki alan, boğalar için başka bir engel olabilir.

Golde cross piyasada bazen yanlış tarafından algılanabilir. Bunun nedeni, hareketli ortalamaların fiyatları izlemesidir. Bazen, varlık zaten aşırı satın alındığında ve bir düzeltme zamanı geldiğinde bir geçiş meydana gelir. XRP, Ripple davasındaki olumlu gelişmelerin ardından son aylarda en çok kazanan oldu.

Günlük ve haftalık göreli güç endekslerinin her ikisi de nötr 50 seviyesinin altındayken, XRP aşırı alımdan uzak görünüyor. Bu arada satıcılara bir avantaj sağlanabilirken, fiyat 0,51 dolar işaretinin üzerine çıkarsa alıcılar üstünlük kazanabilir. Yazım sırasında XRP, son 24 saatte %1,59 düşüşle 0,446 dolardan işlem görüyordu. Diğer büyük kripto para birimleri hafif kayıplar veriyordu.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin