Ripple (XRP) 2 günde %20 değer kaybetti! Fiyatı bugün ne bekliyor?

Ripple (XRP) 2 günde %20 değer kaybetti! Fiyatı bugün ne bekliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple fiyat analizi, son 2 günde yüzde 20’lik bir kaybın ardından bir geri çekilmenin takip edilmesini beklediğimizden bugün yükselişte. 0,60 ABD doları kırılmadığı sürece, XRP/USD önümüzdeki 24 saat içinde yukarı seviyelere doğru bir hareket başlatabilir.

Piyasa, son 24 saatte yoğun bir satış gördü. Piyasa liderleri Bitcoin ve Ethereum sırasıyla yüzde 8,93 ve yüzde 14,14 ile kırmızıda. Ripple (XRP) neredeyse yüzde 13’lük bir kayıpla onları takip ediyor.

XRP/USD 0.6029 – 0.6939 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saat içinde çok güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 46,4 artarak 3,3 milyar dolara ulaştı. Bu arada, toplam piyasa değeri 28.85 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel listede 8. sırada yer alıyor.

Teknik grafik

Teknik grafikte, 0,60 dolar işaretine düşmesinin ardından düşüş trendinin bu sabah durakladığını ve fiyatın potansiyel olarak önümüzdeki saatlerde daha yüksek bir reaksiyona yol açacağını görebiliriz.

Ripple Price Analysis: XRP drops 20 percent, support found at $0.60?

Ripple fiyat hareketi bu hafta düşüş momentumuna döndü. XRP/USD, daha önce 0,81 dolara güçlü bir yükseliş ayarladıktan sonra yavaş bir geri çekilmeye geçti.

Çarşamba günü, XRP daha yüksek seviyelere ulaşmadan önce 0,72 dolarlık desteğe geri döndü. Boğalar fiyatı 0,76 dolara çıkarmak için toparlandı. Ancak bu noktada piyasada ani ve hızlı bir çöküş yaşandı.

Ripple fiyat analizi bugün 0,60 dolardan daha yüksek bir tepkinin gelmesini beklediğimizden yükseliş eğiliminde. Ancak, 0,60 dolarlık destek kırılırsa Ripple fiyatının 24 saat içinde daha da düşmeye devam etmesi için ihtimal hala yüksek.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin