Ripple fiyat analizi

Ripple fiyat analizi: XRP 1 doları test ediyor, daha fazla yükselecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Momentum 1 dolar civarında hala güçlü olduğu için daha fazla yukarı yönlü hareketin gelmesini bekliyoruz. Bu nedenle Ripple fiyat analizi bugün yükseliş gösteriyor. XRP/USD bir sonraki 1,06 dolar direncine geçebilir.

Kripto piyasası son 24 saat içinde karışık sonuçlar gördü. Pazar lideri Bitcoin yüzde 2.42, Ethereum ise yüzde 3.25 kaybetti. Ripple (XRP) ise yüzde 1,4’ün üzerinde bir kazançla en iyi performans gösteren kripto para.

XRP/USD 0,9272 – 1,01 dolar aralığında işlem gördü ve bu aralık son 24 saatte güçlü bir oynaklık olduğunu gösteriyor. İşlem hacmi yüzde 12,91 artarak 4 milyar dolara ulaştı. Toplam piyasa değeri 46.3 milyar dolar civarında işlem görüyor ve kripto para genel piyasada 6. sırada yer alıyor.

XRP, 1.06 doları mı hedefliyor?

Ripple fiyat analizi için 4 saatlik grafikte, boğalar 1 dolar işaretinin üzerine çıkmaya hazırlanırken Ripple fiyatının şu anda durakladığını görebiliriz.

Ripple fiyat analizi
XRP 4 saatlik grafik

Ripple fiyatı bu hafta yükseliş momentumuna döndü. XRP, geçen hafta 0,76 dolardan destek bulmadan önce hafif bir düşüş momentumuyla konsolide oluyordu.

15 Aralık’ta potansiyel bir geri dönüşü gösteren daha yüksek bir düşük ayarlandı. 0,85 dolardaki önceki direnç nihayet 20 Aralık’ta kırıldı ve bu da piyasa yapısının tekrar yükselişe geçtiğini gösteriyor.

O zamandan beri, Ripple fiyatı önemli bir ivme ile yükseldi. Bu sabah görülen hafif bir ret ile bir gecede 1 dolarlık işarete ulaşıldı. Bununla birlikte, genel momentum göz önüne alındığında, XRP/USD’nin bugün ilerleyen saatlerde yükselmek için daha fazla girişimde bulunmasını bekliyoruz.

Ripple fiyat analizi: XRP bugün yükselişte

Ripple fiyat analizi, son 24 saatte güçlü bir yükseliş yaşadı. Fiyatın bugün de yükselmesini bekliyoruz. Bu nedenle, XRP/USD bugün ilerleyen saatlerde 1 dolar işaretinin üzerine çıkmalı ve bir sonraki 1,06 dolar direncine devam etmelidir.

cryptopolitan


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin