Ripple CTO'su XRP'nin fiyat performansını değerlendirdi!
Ripple CTO'su XRP'nin fiyat performansını değerlendirdi!

Ripple CTO’su XRP’nin fiyat performansını değerlendirdi!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın baş teknoloji sorumlusu David Schwartz, yakın tarihli bir tweet’te XRP’nin fiyat performansını değerlendirdi. XRP’nin fiyat performansından memnun olmayan bir yatırımcının kripto para biriminin fiyatını “utanç verici” olarak nitelendirmesinin ardından Schwartz, Ripple ile bağlantılı tokenin aslında diğer büyük kripto para birimleri ile aynı doğrultuda performans gösterdiğini açıkladı.

XRP diğer varlıklardan daha iyi performans gösteriyor

Ripple yöneticisi, XRP’nin fiyat performansı algısının belirli bir zaman dilimine bağlı olduğunu belirtti. Schwartz, XRP’nin yıldan yıla hem Bitcoin (BTC) hem de Ethereum’dan (ETH) daha iyi performans gösterdiğine dikkat çekti.

Bununla birlikte, XRP’nin, Ocak 2018’de ulaşılan tüm zamanların en yüksek seviyesinden hâlâ %86,41 gibi şaşırtıcı bir düşüş yaşadığı belirtilmelidir. Son boğa koşusu sırasında yeni zirvelere ulaşamayan birkaç büyük kripto para biriminden biridir.

Yine de, ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu’nun Ripple aleyhine açtığı dava nedeniyle birçok yasal belirsizlikle karşı karşıya kalmasına rağmen, XRP önde gelen kripto para birimleri arasında kalmayı başardı.

CoinMarketCap tarafından sağlanan verilere göre XRP, 23.2 milyar dolarlık piyasa değerine sahip ve bu da onu altıncı en büyük kripto para birimi yapıyor (sadece Bitcoin, Ethereum, Tether, BNB ve USD Coin’in arkasında).

Kripto para biriminin çoğu savunucusu, Ripple SEC davasının potansiyel olarak olumlu bir sonucunun token için büyük bir ralliye neden olabileceğine inanıyor. Ripple CEO’su Brad Garlinghouse kısa süre önce davanın 2023’te sona ereceğini öngördü.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin