Ripple balinası devrede: 40 milyon XRP taşındı!
Ripple balinası devrede: 40 milyon XRP taşındı!

Ripple balinası devrede: 40 milyon XRP taşındı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple balinası, kripto para piyasası toparlanmaya toparlanırken takas için çok sayıda token taşıdı. Diğerleri kripto paralarını borsalar yerine soğuk veya sıcak cüzdanlarda tutmaya karar verirken, XRP balinası büyük miktarda fonu merkezi borsaya taşıdı. Transfer sonrasında büyük olasılıkla hepsi satıldı.

Zincirdeki işlem etkinliğine göre, “kskkhi” ile biten anonim bir cüzdan, Binance merkezi borsasına ait bir cüzdana 40 milyon token taşıdığı tespit edildi.

Şu anda, bilinmeyen cüzdan yaklaşık 13 milyon token bulunduruyor. Cüzdan, önemli ölçüde daha fazla XRP tutan başka bir bilinmeyen cüzdandan büyük bir işlemden sadece bir gün önce 40 milyon adet token alımı gerçekleştirdi.

Ripple işlem verileri

Ripple transaction data

Açıklanmayan balinalar arasındaki alışveriş tamamen anonim hesap tarafından gerçekleştirildiği biliniyor. Başlangıçta Binance’de gerçekleştirilen 40 milyon token işlemi yapan ikinci cüzdan şu anda 156 milyon tokeni elinde bulunduruyor.

Daha büyük cüzdan, 40 milyon token de dahil olmak üzere sürekli olarak çok sayıda fon aldığı için başka bir merkezi borsaya bağlı olabilir.

Ripple balinasının işlemi XRP fiyatını nasıl etkiledi?

Binance borsasında coinlerin gerçekleşmesi, bugün %2,5 kârla hareket eden XRP’nin hızlı bir şekilde geri çekilmesine yol açabilirdi. Binance‘deki mevcut günlük XRP hacmi 156 milyon olarak belirlendi. İşlem yapılan miktar, borsadaki mevcut günlük işlem hacminin yaklaşık %25’ini temsil ediyor.

Yazım sırasında, XRP fiyatı %2,5 ile zirveye ulaşan günlük büyümenin %0,17’si ile 0,97 dolardan işlem görüyor. Daha önce, Ripple 0,90 dolar bölgesinin altına düşerek ve ardından bir günde 0,96 dolara kadar yükselerek güçlü bir toparlanma kaydetmişti.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin