Mahkemenin SEC'in itirazını reddetmesinin ardından XRP yükselişe geçti!
Mahkemenin SEC'in itirazını reddetmesinin ardından XRP yükselişe geçti!

Mahkemenin SEC’in itirazını reddetmesinin ardından XRP yükselişe geçti!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ripple’ın yerel tokeni XRP günün en fazla kazanan tokenlerinden oldu. XRP fiyatı son 24 saat içinde %12 gibi büyük bir artış gösterdi. Bununla birlikte, bu ani artış, son mahkemenin Ripple davasında SEC aleyhine verdiği karara bağlanıyor.

XRP fiyatını pompalayan mahkeme emri

Avukat James Filan, Yargıç Analisa Torres’in SEC’in mahkeme kararlarına itirazını reddettiğini söyledi. Ayrıca Hâkim, komisyondan emirlere uymaları gerektiğini de söyledi. Bu doğrudan, SEC’in Hinman konuşmasıyla ilgili belgeleri devretmesi gerektiği anlamına geliyor.

Mahkemenin bu büyük kararı, XPR fiyatını doğrudan olumlu yönde yukarı çıkarttı. XRP fiyatı, mahkeme tarafından verilen son kararın ardından yükseliş kaydetti. Ancak bu, Ripple davasında SEC için büyük bir darbe olarak değerlendiriliyor.

Altcoin fiyatı son 30 günde yaklaşık %50 arttı. Ripple, yazım sırasında ortalama 0,489 dolar fiyatla işlem görüyor. Altcoin 24 saatlik işlem hacmi %91 artarak 4,19 milyar dolara ulaştı. XRP’nin toplam piyasa değeri 24 milyar dolar seviyesini geri kazandı.

Daha önce, SEC, mahkeme kararına itiraz etmek için verdiği yanıtta, sanıkların komisyonun belgeler üzerindeki önceki iddialarını yanlış beyan ettiklerini belirtti.  Ancak SEC, avukat müvekkil ayrıcalığının konuşma notlarını korumadığını da kabul etmedi.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin