Raporlar Bitcoin'in yeni zirveleri test edeceğini gösteriyor
Raporlar Bitcoin'in yeni zirveleri test edeceğini gösteriyor

Raporlar Bitcoin’in 20.000 dolara ulaşabileceğini gösteriyor!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Dün, Bitcoin’in sadece 6 ay içinde 20.000 ABD dolarına ulaşabileceğini belirten bazı raporlar yayınlandı. Raporlar, Bitcoin için 20.000 dolarlık bir hedef belirliyor. Pek çok yatırımcı Bitcoin’in bundan çok daha değerli olduğuna inandığından, genel olarak 20.000 dolarlık bir hedefin Bitcoin için en azından şimdilik güçlü olduğuna inanılmakta.

Raporlar Bitcoin’in yeni zirveleri test edeceğini gösteriyor

Brezilya’nın kripto para ticaret platformu Atlas Quantum’un CEO’su Rodrigo Marques, Bitcoin’in sadece 6 ay içinde 20.000 ABD dolarına ulaşmasını beklediğini söyledi. Raporun tamamını Market Watch’da bulabilirsiniz. Bu durumda, Kasım ayına kadar Bitcoin’in yeni zirvelere ulaştığını görmeyi bekleyebiliriz. Bu olursa, piyasaların geri kalanının da bu yükseliş mitingine katılacağından emin olabiliriz.

Pazartesi günü dünyanın en büyük dijital para birimi olan Bitcoin, erken saatlerde 8.500 doların üzerinde işlem gördü. Bununla birlikte, dijital para piyasası daha da genişlemedi, çoğu kripto varlığın düşüşüyle birlikte piyasa çöküşe geçti. Haftanın yavaş ilerlemesine rağmen, beklentiler hala yüksek.

Atlas Quantum CEO’su, Bitcoin’in 20.000 dolara ulaşmasını bekliyor

Brezilya’nın en büyük kripto ticaret platformlarından biri olan Atlas Quantum’un CEO’su  olan Rodrigo Marques’in CEO’su, 8.000 doların altındaki hareketin Bitcoin için geçici bir düşük olduğunu belirterek, Bitcoin’in altı ay içinde 20.000 dolara ulaşmasını beklediğini ve yüksek seviyelerini tekrar yakalayacağını belirtti. Ancak Bitcoin bu seviyelere Aralık ayından beri yaklaşmadı.

Kripto para piyasalarındaki hareketleri tam olarak tahmin edemiyoruz

Önemli otoriteye sahip insanlar bu konular hakkında konuştuklarında, bunları okumak çok önemli. Kripto para piyasalarındaki hareketleri tam olarak tahmin edemiyoruz, doğaya göre değişkenler ve geleneksel kurallara uymuyorlar. Bazen, kripto paraların düşüşüne hiçbir şey sebep olmaz. Elbette, politika, ana akım finans ve genel dünya sorunları gibi diğer dış faktörler kripto para birimlerini etkileyebilir.

Dünyanın 6 ay içinde politik olarak nasıl durduğunu tahmin edemediğimizden, kripto para birimlerinin nasıl duracağını gerçekten tahmin edemeyiz. Bu nedenle Rodrigo Marques’in tavsiyesini baz alarak yatırım yapmamanızı tavsiye ediyoruz. Yatırım yapmaya karar vermeden önce, Bitcoin’in 6 ay içinde 20.000 dolar seviyelerine geleceğini düşünüyorsanız yatırım yapın. Unutmayın yatırım risktir, kripto paralar ise diğer yatırım araçlarına göre daha risklidir.

En güncel haberleri Telegram kanalımızdan takip edebilirsiniz.

Cryptodaily

Yazı içeriğindeki bilgiler, tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yapıyor olduğunuz yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım, nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin