featured

Rahatlama rallisi XTZ fiyatını 2 doların üstüne çıkardı! Boğalar yükselişi devam ettirebilecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yaklaşan yükselen bir trend çizgisi, Tezos (XTZ) fiyatı için yeni rahatlama rallisini işaretleri veriyor. Ayrıca bu dinamik destek noktası, alıcıların kripto para biriminin fiyatını 2 dolarlık psikolojik seviyenin üzerine itmesine ve gerçek bir toparlanma rallisine hızlı bir başlangıç ​​yapmasına yardımcı oldu. Ancak, alıcılar yukarıdaki arz baskısını sürdürebilir mi?

XTZ için önemli noktalar:

Tezos fiyatı, 2 dolarda bulunan direnç noktasından büyük bir çıkış yaşıyor. Altcoin grafiği, 20 ila 100 günlük EMA arasında potansiyel bir yükseliş geçişi sunuyor.

Kripto para birimindeki gün içi işlem hacmi, %243,5’lik bir artış ile 199,7 milyon dolar seviyesinde bulunuyor.

Mayıs ayının ilk yarısında, yoğun satış haretleri XTZ fiyatını 1,4 dolara kadar düşürdü. Bununla birlikte, alıcılar 1,6 dolar seviyesinde sert bir destek oluşturdu ve bu seviyeyi bir hafta daha savundu.

Böylece, XTZ fiyatı 2 dolar ve 1,6 dolar seviyelerinde sınırlanan yatay bir ralliye tanık oldu. Bununla birlikte, kripto pazarında devam eden rahatlama rallisi ve yükselen destek trendi ile altcoin, son altı günde %30 oranında bir artış gösterdi.

XTZ grafik

İyileşme rallisi, 2 dolarlık psikolojik seviyenin kırılmasına olanak sağladı. Böylece XTZ alıcıları için küçük bir toparlanma rallisi tetiklenmiş oldu. Sürekli satın alma hareketleri, altcoin fiyatını bir sonraki önemli arz bölgesine yani 2,4 dolara kadar yükseltebilir.

Ancak, yeniden test aşamasında takılı kalan XTZ, fiyat hareketiyle ilgili olarak daha büyük bir hacim faaliyeti sundu. Ayrıca, 2 dolarda bulunan destek noktasının kaybedilmesi durumunda yeni bir düşüş hareketi başlayabilir. Eğer satış hareketi başarılı olursa, altcoin 1,6 dolarda bulunan destek noktasına geri dönülebilir.

Teknik göstergeler

62 endeksinde işlem gören günlük Göreceli Güç Endeksi’nde hafif ancak belirgin bir düşüş hareketi, 2 dolardan yaşanacak olası bir düşüşe işaret ediyor.

Ancak, yakın zamanda geri alınan 100 günlük EMA ve artan 20 günlük EMA, alıcıların yükseliş rallisini sürdürmek için birden fazla destek seviyesine sahip olduğunu gösteriyor.

Altcoin için mevcut direnç noktaları 2,4 dolar ve 2,6 dolar seviyelerinde iken, destek noktaları ise 1,8 dolar ve 1,6 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin