Proje henüz yeni çıktı ama fiyat hareketleriyle dikkat çekiyor

Proje henüz yeni çıktı ama fiyat hareketleriyle dikkat çekiyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Ayı sezonunda ortaya çıkan projelerin daha iyi iş yaptığını görüyoruz. Bunu destekler nitelikte olan kripto para birimi ise Aptos. Henüz yeni emekleme döneminde sayılacak olan proje bir anda piyasanın trendine oturdu.

Kimsenin beklemediği kadar ilgiye ulaşan kripto para birimi, piyasa değerine göre de üst sıralarda giriş yapmayı başardı. Şu an ik 50 içinde yer alan Aptos, bir milyar doların üzerinde bir piyasa değerine sahip.

En yeni kripto para birimlerinden biri haline gelen Aptos (APT) oldukça ilgi görüyor. Tam olarak bir hafta önce, proje risk sermayesi (VC) firmalarından ve a16z, Binance ve FTX gibi kripto borsalarından bir sermaye akışı aldıktan sonra Aptos blok zinciri hayata geçti.

Altcoin projesi, piyasaya göre oldukça hareketli

Aptos blok zincirinin yerel tokeni olan APT, haber esnasında son 24 saatte %3,65 yükseldi. Geçen haftadan bu yana %15 artışla 9,58 dolardan işlem görüyor. 23 Ekim’de APT, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 10.25 dolara ulaştı. Altcoin projesi, hızlı değer artışının ortasında piyasa değerlemesi açısından kendisini 42. Sıraya koydu.

Wu Blockchain, 23 Ekim’de Coinglass verilerine atıfta bulunarak Aptos token kalıcı sözleşme fonlama oranının Binance, OKX, Bybit ve FTX gibi büyük borsalarda negatif olduğunu bildirdi. Negatif bir oran, kısa pozisyon tacirlerinin hakim olduğu ve long pozisyon tacirlerine ödeme yapmaya istekli olduğu düşüş eğilimini ifade ediyor.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin