Popüler oyun tokeni kısa vadeli modelden ayrılıyor! Ne anlama geliyor?
Popüler oyun tokeni kısa vadeli modelden ayrılıyor! Ne anlama geliyor?

Popüler oyun tokeni kısa vadeli modelden ayrılıyor! Ne anlama geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler oyun tokeni AXS, Kasım ayında tüm zamanların en yüksek fiyatı olan 166,09 dolara ulaşmasının ardından düşüşe geçti. Şimdiye kadar, aşağı yönlü hareket Haziran 2022’de 11,85 dolara kadar gerçekleşti. Bu, tüm zamanların en yüksek seviyesinden bu yana %92’lik bir düşüşe denk geliyor.

AXS Downward movement

Şimdiye kadar fiyat 0,5 Fib geri çekilme destek seviyesinin altına düştü ve sonrasında bunu direnç olarak doğruladı. Bununla birlikte, 10 dolar seviyesinde 0,618 Fib geri çekilme destek seviyesine çok yakın işlem görüyor. Bu, daha önce Mayıs 2021’de direnç sağladığı için (kırmızı simge) çok önemli bir yatay seviyeye denk geliyor. Dolayısıyla, hem yatay hem de Fib destek seviyesinin birleşmesi nedeniyle bu alanda bir yükseliş gerçekleşebilir.

Desteğe olan bu yakınlığa rağmen, teknik göstergeler henüz yükseliş göstermiyor. Haftalık RSI tüm zamanların en düşük seviyesi olan 30’a ulaşırken, herhangi bir yükseliş farklılığı yaratmadı ve henüz aşırı satım bölgesine ulaşmadı.

AXS aşağı doğru hareket ediyor

Daily movement

Günlük grafik, token fiyatının 5 Mayıs’tan bu yana azalan bir direnç çizgisini izlediğini gösteriyor. Token en son, çizgi 9 Temmuz’ tarihinde (kırmızı simge) bir redde neden olan 2 günlük düşüş yarattı.

Yükselişe yönelik bir gelişme, günlük RSI göstergesinin 14 Mayıs ile 16 Haziran arasında yükseliş eğilimi oluşturmasıyla gerçekleşti. Ancak bu, önemli bir yukarı yönlü hareketin nedeni olmadı ve alçalan direnç çizgisinden bir kırılma henüz gerçekleşmedi. Ayrışma trend çizgisi (yeşil hat) tutunamazsa, yeni düşüşler yaşanabilir.

Short-term AXS channel

Altı saatlik grafik, fiyatın artan paralel bir kanaldan ayrıldığına işaret ediyor. Bu tür kanallar genellikle düzeltici hareketler içerir, bu da yaklaşan bir düşüşü işaret ediyor olabilir. Ek olarak, bu, yukarı doğru sıçramalar düzeltici olarak kabul edildiğinden, yaygın eğilimin aşağı doğru olduğunu göstermektedir.

Tokenin analize göre en son sıçrama haricinde 10 dolarlık bir hedefi var. Bu aynı zamanda daha önce ana hatlarıyla belirtilen uzun vadeli destek alanıyla da örtüşüyor.

beincrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin