Popüler analist uyardı ve net hedef verdi:
Popüler analist uyardı ve net hedef verdi: "Bitcoin'deki çöküş yeni başladı!"

Popüler analist uyardı ve net hedef verdi: “Bitcoin’deki çöküş yeni başladı!”

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Yakından takip edilen bir kripto stratejisti ve trader, Bitcoin’in (BTC) fiyat hareketinin Kasım 2021’deki piyasa zirvesine benzediğini ve başka bir derin düzeltmeye hazır olduğunu söyledi.

DonAlt takma isimli analist, MicroStrategy’nin Michael Saylor ve Terra (LUNA) kurucusu Do Kwon’dan yapılan büyük alımlara rağmen boğaların piyasayı daha yükseğe çıkaramamasının ardından ayıların Bitcoin’in kontrolünü ele geçirdiğini söyledi.

“Bu düşüş olacak ama bir sürü iyi haberimiz var. Bir sürü altcoin yükseliyor, bu gerçekten ilginç çünkü insanların heyecanlandığı ve Bitcoin ile ETH’nin yerine altcoin satın almaya başladığı bu kırılmaları her yaşadığımızda durum böyle değildi.”

DonAlt, Bitcoin’in 45.000 dolardaki reddinin boğalar için büyük bir kırmızı bayrak olduğunu söylüyor. Kripto strateji uzmanına göre, başarısız kırılma, Bitcoin’in Kasım ayında 70.000 dolara yakın toplandığı ve önceki tüm zamanların en yüksek seviyesini yalnızca birkaç aylık bir düşüş trendi başlatmak için çıkardığı piyasa yapısını andırıyor.

“70.000 dolara yükseldik, geri döndük, 60.000 doları tutmadık ve bu düşüş eğilimiydi. Çok açık bir şekilde düşüş eğilimindeydi ve şu anda haftalıktan ziyade günlük olduğu göz önüne alındığında daha düşük zaman diliminde olduğu aynı kurulum, ancak yine de aynı kurulum.

Teknik olarak konuşursak, düşüş hissiyatı geçerli. 47.000 $’da ayı geçersiz kalır, hedefiniz 33.000 $ olmalı.”

dailyhodl


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin