Popüler altcoin patlama formasyonuna geçti! Takip edilecek seviyeler
Popüler altcoin patlama formasyonuna geçti! Takip edilecek seviyeler

Popüler altcoin patlama formasyonuna geçti! Takip edilecek seviyeler

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polkadot fiyatı, daha da yükselebilecek ve bir direnç bariyeri birleşmesini yeniden test edebilecek bir yükselişe geçti. Yatırımcılar bu altcoin için kendilerini doğru yönde konumlandırma ve bu kısa vadeli yukarı hareketten yararlanma fırsatına sahipler.

Polkadot fiyatı teknik analiz!

Polkadot fiyatı, 24 Ocak’tan bu yana üç yüksek dip ve üç yüksek zirve kurarak bir yükseliş trendinin devam ettiğinin sinyalini veriyor. Son düşüş, altcoin fiyatının 22 dolarlık engeli tırmanıp yeniden test etmesini tetikleyebilecek kritik bir sinyal.

İlginç bir şekilde, 22,37 ila 28,47 dolar arasında değişen haftalık tedarik bölgesi, bu engelle çakışıyor ve direnç potansiyelini artırıyor. Bu nedenle yatırımcılar, DOT rallisinin bu tavan civarında durmasını bekleyebilirler.

Boğa piyasası katılımcıları halen mevcut pozisyondan 19,15 dolardan uzun bir pozisyon açabilir ve 22 doalr civarında kâr elde edebilir. Ayrıca satın alma baskısının devam etmesi durumunda, Polkadot fiyatı arz bölgesini delip, 50 günlük SMA ile aynı zamana denk gelen ve toplam kazancı %26’ya getiren haftalık bariyeri 24,18 dolarda tekrar test edebilir.

DOT/USDT 4-hour chart

Alternatif olarak, eğer Polkadot fiyatı 16,89 dolar destek seviyesinin altında dört saatlik bir mum çubuğu üretirse, daha düşük bir dip yaratacak. Bu gelişme, yükseliş tezini geçersiz kılarak, kenarda kalan yatırımcılar arasındaki güveni azaltacak.

Böyle bir durumda, satıcılar kontrolü kolayca ele geçirebilir ve altcoin fiyatını düşürerek haftalık destek seviyesini 15,05 dolar olarak etiketleyebilir. Ancak burada alıcılar bir araya gelebilir ve yükseliş trendine bir kez daha şans verebilir.

fxstreet


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin