Popüler altcoin sert düştü, destek seviyeleri kırıldı! Yeni bir dip mi geliyor?

Popüler altcoin sert düştü, destek seviyeleri kırıldı! Yeni bir dip mi geliyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Altcoin ADA fiyatı, Cardano blok zincirindeki ilk DEX olan SundaeSwap’ın duyurulmasıyla büyük bir artış gösterdi. Şimdi DEX yayında ancak ADA fiyatı kripto piyasasındaki çöküş nedeniyle destek seviyelerine düşüyor. Bazıları varlığın yakında düşüş trendini tersine çevirebileceğine inansa da, teknik göstergeler hızla yaklaşan derin bir dip kuyusuna işaret ediyor.

Cardano (ADA) teknik analiz

Altcoin ADA fiyatı, 1,3 dolar civarındaki güçlü destek seviyelerinin altına sert bir şekilde düştü ve 1,07 dolar civarındaki bir sonraki seviyeye doğru ilerliyor. Düşüş grafiği zaten ortaya çıktığından, varlık sonunda trendi takip edebilir. Bununla birlikte, altcoin daha düşük dipleri ziyaret etmeye başladı ve mükemmel bir sıçrama yapmadan önce 1 dolarlık düşük desteği tekrar test edebilir.

Altcoin fiyatı, alçalan trend içinde tekrar hızla düşerek yükseliş trendini bir kez daha taklit etti. Daha önce fiyat, trend çizgisini kestiğinde, boğalar ciddi bir şekilde kapana kısılmıştı ve mevcut artışla birlikte fiyatın 2$’da minimum seviyelere ulaşması bekleniyordu.

Ancak altcoin, bunlara rağmen çizginin altına düştü ve dahası göstergeler düşüş trendinin devamına işaret ediyor. RSI ve StochRSI aşağı yönlü ilerlerken MACD de aşırı satış baskısının arttığını gösteriyor. Boğa-ayı kavgası, ayıların gücünün arttığını gösterirken, trend göstergesi olan ATR daha az oynaklık oranı tahmin ediyor. Bu nedenle fiyat hareketinde aşırı bir değişiklik beklenmeyebilir.

coinpedia


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin