Popüler altcoin fiyatı yükselişe geçti! Yeni bir ralli mi başlıyor?
Popüler altcoin fiyatı yükselişe geçti! Yeni bir ralli mi başlıyor?

Popüler altcoin fiyatı yükselişe geçti! Yeni bir ralli mi başlıyor?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Popüler altcoin XRP fiyatı son 24 saatte %9’dan fazla artış kaydetti. Bu yükseliş hareketi altcoin’in devam eden trendden ayrılmasına yardımcı oldu. Küresel kripto piyasası değeri, Bitcoin (BTC) ve Ethereum (ETH) gibi önde gelen kripto paraların kırmızı endeksler basmasıyla geçtiğimiz gün yaklaşık %2 oranında düşüş yaşadı. Bu arada XRP, piyasanın devam eden trendinden ayrılmayı başardı.

Verilere göre XRP, son 24 saatte 100 kripto para arasında en çok kazanan olarak ortaya çıktı. Altcoin’in fiyatı geçtiğimiz gün %9’un üzerinde arttı. Yazım sırasında ortalama 0,41 dolar fiyatla işlem görüyor. Ancak Bitcoin ve Ethereum fiyatları sırasıyla %2 ve %4 oranında azaldı.

Bitcoin ticaret hacmi son 24 saatte %25’ten fazla düşerek 23,3 milyar dolara ulaştı. Ancak, XRP’nin 24 saatlik işlem hacmi %57 artarak 1,56 milyar dolara kadar ulaştı.

Kripto uzmanı grafikteki Bitcoin fiyat düşüşünün ortasında XRP fiyat artışı, daha önce yalnızca 3 kez görülen bir şey olduğunu belirtti. Günlük zaman diliminde XRP’nin EMA’ların üzerine çıktığını ve geri düşmeden trend çizgisinin üzerinde konsolide olduğunu belirtmekte fayda var.

Bununla birlikte, kripto balinaları, son fiyat hareketinin ortasında 56 milyondan fazla XRP tokenini hareket ettirdi. Bitstamp kripto borsasından balinalar tarafından 10,5 milyon dolar değerinde XRP tokeni eklendi.

SEC davası Ripple’ın atak yapmasında etkili oldu mu?

XRP sahiplerinin avukatı, Avukat John Deaton, bir Twitter ileti dizisinde, XRP’nin on yıldır ilk 10 kripto para arasında yer aldığını vurguladı. Ancak Hinman, Ripple’ın yerel tokeni 2. sıradayken Ethereum’a ücretsiz geçiş hakkı verdi. Daha sonra SEC, Aralık 2020’de Ripple’a dava açtı. Bu arada SEC davası, Ripple satışlarıyla sınırlı kalmadı. Coinbase ve diğer kripto borsaları, ilk 10 kripto arasında kalmasına rağmen XRP tokenını listeden çıkardı.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin