Popüler altcoin beklenen ralliyi başlatabilir! İşte nedeni
Popüler altcoin beklenen ralliyi başlatabilir! İşte nedeni

Popüler altcoin beklenen ralliyi başlatabilir! İşte nedeni

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Solana, 2020 yılından bu yana en çok konuşulan altcoin’lerden biri oldu. Altcoin fiyatı SOL %11,000’den fazla arttı ve kendisini piyasa değerine göre en iyi 10 kripto arasına yerleştirdi. Ancak altcoin, 260 dolarlık ATH fiyatına ulaştığında, değerinin %60’ından fazlasını kaybederek kripto para piyasasıyla birlikte çöküş yaşadı.

Solana fiyatı tekrar yükselecek mi?

Solana fiyatı, son birkaç ay boyunca düşen bir kama oluşturdu. Bu kama, çoğu durumda yükselişe geçer ve bir trendin tersine dönüş oluşumu olarak görülür.Altcoin’in fiyatı zaten üst trend çizgisini kırdığından, fiyatın bir yükseliş kırılmasının ortasında olabilir ve beklenen yükselişi başlatabilir. Kısa vadede fiyat, kırılmayı doğrulamak için trend çizgisini yeniden test edebilir, ancak şu anda bizim görüşümüze göre bu pek olası değil. Bunun yerine, hedef alana doğru doğrudan bir artış varsayıyoruz.

SOL/USD 1-day chart showing the break of the descending wedge

Solana fiyatının önceki psikolojik fiyatı olan 200 doları aşması ve 260 dolarlık ATH’sine ulaşması gerekiyor. Öte yandan, yatırımcılar kendilerini mevcut fiyat hareketine göre konumlandırabilir. Kripto piyasası yükseliş eğilimine geri döndüğünde, Solana daha güçlü bir şekilde geri dönebilir.

Düşen takozun hedefi, 2022 yılının en yüksek seviyesini hedefleyen 125 dolar civarı olarak belirlenebilir. Ancak bu fiyat artışı, Solana fiyatının önümüzdeki birkaç ay boyunca yükselişe geçeceği anlamına gelmiyor. Bunun yerine, 125 dolar hedefine ulaştıktan sonra Solana fiyatının düzelmesi beklenebilir. Düzeltmenin ne kadar süreceği ve mevcut en düşük seviye olan 75 doların altına düşüp düşmeyeceği henüz belli değil. Bunların hepsi, bir bütün olarak kripto para piyasasının mevcut makro koşullarına bağlı diyebiliriz. Kripto piyasası düşmeye devam ederse, Solana fiyatı tekrar bu seviyelere düşebilir.

cryptoticker


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin