featured

Polygon’un ekosistemini geliştirmek için yeni planları var! Fiyat bundan nasıl etkilenecek?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon, özellikle Ethereum Merge güncellemesinin tamamlanmasının ardından hızla geliştirme faaliyetlerine başlamayı planlıyor. Polygon’un son duyurusunun başarılı olması durumunda, en güçlü Ethereum L2 çözümü olarak konumunu sağlamlaştırabilir.

Polygon yakın tarihli bir blog gönderisinde, Avail test ağı aracılığıyla farklı blok boyutları üzerinde denemeler yaptığını açıkladı. Mevcut kapasitesine kıyasla ağ performansını kabaca 50 kat artırmayı planlıyor. Bunu, blok boyutunu 2 MB’tan 128 MB’ta çıkararak başarmayı hedefliyor.

Polygon

İşlem hızlarında böylesine büyük bir artış, Polygon’un en hızlı Ethereum L2 çözümü olan konumunu korumasını sağlayacaktır. Polygon ayrıca blok tasarımlarının artan blok boyutuna rağmen düşük ağ ücretlerine sahip olacağını belirtti.

Avail’in tasarımı, tamamen merkezi olmayan bir sistemde bile işlem hacminin (ve işlem maliyetlerinin karşılanabilirliğinin) sürekli büyümesini teşvik ediyor.

MATIC fiyatında neler olacak?

Daha hızlı işlemler ve düşük işlem ücretlerinin birleşimi, yatırımcıları canlandıracaktır. Şimdi Ethereum, sağlam bir büyümenin gelmesini beklediği PoS’a geçti.

MATIC son üç aydaki toparlanmasına rağmen, hâlâ ATH’sinden büyük ölçüde aşağıda işlem görüyor. Son üç günde yükselen destek noktasının altına düşmesine sebep olan bir zayıflık yaşadı. .

MATIC, fiyatın %50 RSI seviyesine itilmesinin ardından 0,85 dolara geriledi. Bu, yükseliş trendinin tersine dönme olasılığının arttığı anlamına geliyor.

Tersine dönüş beklentileri, gözlemlenen net döviz çıkışları ile daha da destekleniyor.

Gözlem, MATIC ile borsalarda işlem yapılmaya devam edildiğini doğruluyor. Bu da, boğaları destekleyen bir işaret. MATIC’in hızı da, gözlemlenen döviz çıkışlarını yansıtarak düşüşten yükselişe geçti.

Polygon’un ölçeklendirme planları, MATIC için potansiyel bir yükselişe işaret ediyor. Bu, uzun vadeli değerin korunmasına yardımcı olsa da, kısa vadeli performans hâlâ düşük kalıyor. Ancak bu durum her an değişmek üzere olabilir.

ambcrypto


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


 

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin