Polygon, test aşamasında ağ rekoru kırdı! 2023 yılında patlama gelecek mi?

Polygon, test aşamasında ağ rekoru kırdı! 2023 yılında patlama gelecek mi?

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Piyasanın önde gelen varlıkları arasına girmeyi başaran Polygon, bir anda popülerlik kazandı. Ekibin yaptığı gelişmeler ve ağın daha sık kullanılması kripto para birimini öne çıkardı. Bu sayede ilk 10 içine girebilen MATIC, 2020 yılından bu yana istikrarını gösterdi.

Rakiplerini geride bırakmayı başaran kripto para, gelişim sürecini oldukça çabuk hızlandırdı. Bu da 2023 yılında beklentileri daha da artırdı. Ayrıca çok yıllı görünüme baktığımızda halen fiyatlanma eski dönemlere göre iyi. Sadece 2021 yılı baz alındığında düşüş gören Polygon için analistler şimdiden çift rakamlı seviyeleri konuşuyor.

PolygonScan’e göre, Polygon ağındaki benzersiz adres sayısı bu hafta 200 milyonu geçerek tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 201.024.643’e ulaştı.

Polygon ağı rekor kırarken fiyatta son durum ne?

Polygon’un ağ göstergelerinin geri kalanı istikrarlı bir yükseliş eğiliminde kalmaya devam ediyor. Ağdaki günlük aktif adres sayısı 500.000’e yaklaşıyor. Aynı zamanda, MATIC kullanılarak yapılan günlük işlem sayısı üç milyondan fazla olması dikkatlerden kaçmadı.

zkEVM ağının ikinci ve son genel testinin lansmanının duyurulmasıyla aynı zamanda gerçekleşti. Ana ağın kendisinin 2023’ün başlarında olması bekleniyor.

Polygon ağında yaşanan gelişmer fiyat noktasında halen istenileni verememiş gibi. 1 doların altında kalan kripto para birimi için kısa vadede 1 dolarlık hedef halen duruyor. Fakat diğer yandan kırılın bir trend ile düşüş biraz daha gelebilir.

MATIC fiyatı yükselen bir destek çizgisinden aşağı indi ve şimdi yatay bir destek alanından kırılma riskiyle karşı karşıya. Bu gerçekleşirse, %22’lik bir düşüşü katalize edebilir. Fakat bu düşüşte daha çok alım ile fiyatın yeniden yükselişe geçmesi beklenebilir. Uzun vadeli görünüm için MATIC/USD paritesi yatırımcılara fırsat sunacak gibi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan, Twitter hesabımızdan ve YouTube kanalımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin