Polygon (MATIC) zirve fiyatından yüzde 50 düşerken kritik destek seviyesine tutunmaya çalışıyor
Polygon (MATIC) zirve fiyatından yüzde 50 düşerken kritik destek seviyesine tutunmaya çalışıyor

Polygon (MATIC) zirve fiyatından yüzde 50 düşerken kritik destek seviyesine tutunmaya çalışıyor

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – MATIC fiyatı, Pazar günü bir miktar toparlanma dışında, önceki haftadan bu yana aşağı yönlü bir düşüş gürüyor. Fiyat, psikolojik destek seviyesini 1.60$’a yaklaştırdı ve 200 DMA’nın kırılmasıyla aynı zamana denk geliyor.

MATIC bir günde %18 düştü

MATIC fiyatı Pazartesi günü %18 düştü ve sert satışlarda 1,30 dolar bandı korunmaya çalışılıyor. Büyük siyah bir mum çubuğu, satıcıların 15 Ekim’in en düşük seviyelerinin ötesindeki hakimiyetini belirliyor. 200 DMA’nın, bir yıldan fazla bir süre üzerinde gezindikten sonra 1,615$’da son kırılması, MATIC’te devam eden düşüşe katkıda bulunuyor.

RSI, aşırı satım bölgesinde kalıyor ve Polygon’da düşüş eğilimi gösteriyor. Ayrıca fiyat, ATH’den 2,92 $’a uzanan daha düşük yüksek ve daha düşük düşük oluşumlar oluşturmaya çalıştı. fiyat neredeyse %35 oranında geri çekildi ve 8 Ocak’ta 2,448$’da yatay direnç çizgisine geri dönmek için 1,895$’a düştü. Bu aynı zamanda Polygon (MATIC) fiyatındaki mevcut erimeye neden olan ‘çift tepe’ oluşumunu da oluşturur.

MATIC grafiği
MATIC grafiği

Bir başka momentum osilatörü olan MACD (Hareketli Ortalama Yakınsama Iraksaklığı), orta çizginin altında aşağı yönlü bir geçişle işlem görüyor. Yazım zamanında, Polygon (MATIC), hacimlerde %1’den fazla düşüşle 1.738.920$’da 1,32$’dan işlem görüyordu. Bu, bazı alıcıların önümüzdeki birkaç seansta bazı indirimli satın alma fırsatları görebileceğini gösteriyor.

Öte yandan, eğer fiyat hacimlerdeki artışla birlikte 1,30$ seviyesini korursa, o zaman fiyatta bir miktar geri dönüş beklenebilir. Geçici direnç 1,60 dolar seviyelerinde bulunuyor.

coingape


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin