Polygon MATIC fiyatı, Ethereum balinasının alım yapmasının ardından yüzde 8 arttı!
Polygon MATIC fiyatı, Ethereum balinasının alım yapmasının ardından yüzde 8 arttı!

Polygon MATIC fiyatı, Ethereum balinasının alım yapmasının ardından yüzde 8 arttı!

service service
Share

Share This Post

or copy the link

Kripto Para Haber – Polygon (MATIC) elde edilen verilen ışığında blockchainin yerel varlığı son 24 saatte 1,98 dolarlık mevcut fiyatla yaklaşık yüzde 8 oranında artış gösterdi. Polygon fiyatı, 13 Aralık tarihinde ise yaklaşık yüze 16 düşüş kaydederek 1,751 dolara düşüş yaşadı. MATIC daha sonra bu düşüşten destek buldu.

CoinMarketCap

MATIC tokenlerinin yakılma haberini dün yayınlamıştık. MATIC için önerilen 1559 Ethereum yakılma önerisinin test ağında başlatılması fiyatın yükselişine önemli oranda katkı sağladı.

Bunun yanı sıra, büyük yatırımcılar MATIC tokenlerini satın almak için düşüşten yararlandı. Balina gözetim web sitesi olan WhaleStats verilerine göre, bir Ethereum balinası 2.025,125 dolar değerinde 1.007.525 MATIC tokeni satın aldı. MATIC ayrıca, WhaleStats tarafından belirtildiği gibi, son 24 saat içinde balinalar tarafından satın alınan ilk 10 token ve holding arasında yer alıyor.

Polygon (MATIC) yanma mekanizmasını başlattı

Polygon 14 Aralık tarihinde çekirdek geliştirme ekibi, yerel MATIC tokeninin yakılmasını ve daha iyi ücret görünürlüğünü tanıtmak için Ethereum İyileştirme Önerisi 1559’un bir test ağı uygulamasını kullanıma sunduğunu duyurdu.

Kullanıcıların maliyetleri daha iyi tahmin etmelerini sağlayan EIP-1559, 5 Ağustos tarihinde Ethereum’un ana ağında yayına girdi ve kripto paranın fiyatı üzerinde etkili oldu.

Londra güncellemesi veya EIP-1559 14 Aralık’ta saat 08:00 UTC’de Polygon’un Mumbai test ağında canlı olarak yayınlandı. Polygon’un MATIC’i 10 milyar sabit arza sahip bu nedenle mevcut token sayısındaki herhangi bir azalma deflasyonist bir etkiye sahip olacak. Ethereum’un fiyatı, Londra hard fork güncellemesinin yükseltmesinin neredeyse dört ayından sonra %40’tan fazla artış gösterdi.

u.today


Binance komisyon indirimlerini %20’ye çıkarttık!
Binance borsasında yüzde 20 komisyon indirimi kazanabileceğiniz bir hesap açmak için tıklayın!


En güncel haberlerimizi Telegram kanalımızdan, Instagram hesabımızdan, Facebook sayfamızdan ve Twitter hesabımızdan takip edebilirsiniz.


Yazı içeriğindeki bilgiler tamamen bilgilendirme amaçlıdır. Herhangi bir yatırım tavsiyesi niteliği taşımaz. Yaptığınız yatırımlardan kaynaklı kâr ya da zararınızdan yazar ve kriptoparahaber.com sorumlu değildir. Yatırım nihayetinde bilgi, birikim, tecrübe, araştırma ve şahsi kararlar gibi birçok temele dayanır.


Your email address will not be published. Required fields are marked *

Bizi Takip Edin